Pungești: Jandarmii sunt plătiți să bată

violenceVorbeam astăzi cu niște colegi despre ce se întâmplă la Pungești și despre atitudinea jandarmilor care sunt puși să bată în acei oameni ca în altceva. Am văzut acest gest frumos, deci se poate. Jandarmii e și ei oameni, numai cei români sunt disperați după acel colț de pâine care li se dă drept răsplată că au bătut o femeie, un moșneag ori un copil.

Cât despre Chevron și tot ce înseamnă ei și ce vor însemna pentru țara noastră în următorii ani, nu prea am chef să vorbesc. Mi-au spus mulți prieteni să scriu câte ceva despre asta, dar am reușit să postez aproximativ 400 de articole fără înjurături și ar fi păcat să o dau acum cu mucii în fasole. Am scris la început, dar atunci situația nu era atât de urâtă ca acum.

Le urez jandarmilor care bat acum în bătrâni, femei și copii să aibă parte de același tratament. Dar la bătrânețe, când oasele sunt mai moi și mușchii aproape că nu mai sunt.

PS: astăzi am avut de învățat destul de mult, mâine am teză. pentru că unii dintre voi au intrat pe blogul meu cu chef de citit, vă recomand următoarele:
1. Trei idei despre somn
2. Cum să te dregi după beție
3. 7 cărţi care m-au influenţat
4. Nu avem modele de urmat în ţara asta

sursa imagine: businessinsider.com

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.