PTC-urile Sunt O Prostie

referali-moldomaniaAm mai citit astăzi un articol de pe un blog al unui coleg de clasă în care ne învață cum să facem bani pe net, el fiind la început ar cam trebui să-și vadă de blogul lui, iar după ceva timp să înceapă să dea sfaturi despre blogging și bani pe net.

Mă rog, în articol erau prezentate cunoscutele site-uri tip PTC (pay to click), metodă pe care toți începătorii o recomandă. Dacă mă întrebați pe mine o să spun că sunt o prostie, iar când spun asta vorbesc din proprie experiență. În 2010 când am mirosit că se pot face bani pe net am început să-mi deschid conturi pe PTC-uri, am avut la un moment dat cont pe 17 site-uri de acest gen, deci îmi pierdeam în jur de o oră să dau clik-uri pe reclame. Am întâlnit și câteva site-uri serioase, pe unul încă mai am cont cu toate că nu am intrat de câteva luni, când am citit articolul colegului meu mi-am amintit de el.

Am cont la ClixSense de foarte mult timp, am reușit să adun în cont 4$, sumă la care am fost amăgit la început că pot scoate acești bani. M-am ținut tare până pe la 3$ ca apoi să abandonez contul, cei care-mi aduceau bănuți mai erau refferali (erau în număr de 4, doar 3 au mai rămas activi). Părerea mea este că nu poți face bani pe astfel de site-uri, doar dacă investești mai întâi în refferali. Mai mult de atât, este o pierdere de timp, timp pe care îl puteți folosi altfel, alocat altfel, timpul pe care îl pierdeți pe click-uit reclame va poate aduce o sumă mai frumușică în buzunar. Din PTC-uri vă puteți scoate ceva mărunțiș pentru un hosting sau un domeniu, nimic mai mult.

Deci, când mai citiți că vă puteți îmbogăți din PTC-uri să vă aduceți aminte că a zis Ababei Alexandru de la AlexScrie.ro că nu se poate.

7 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.