Pseudo-eroii din pandemie

Se duce o mică luptă, dar în șoaptă, în această perioadă, în care unii încearcă să rupă rândurile și să câștige imagine. Cine are ochi să vadă observă toate aceste lucruri.

Forțat, s-au schimbat multe lucruri în ultima perioadă și suntem nevoiți să ne adaptăm din mers tuturor deciziilor care nu sunt însoțite, de cele mai multe ori, și de o rezolvare.

Sunt multe decizii din partea unor instituții care fac viața grea unor categorii importante de oameni. Știu, așa este situația și nimeni nu vrea să-și asume vreun posibil risc, dar când dai cu piciorul la o masă mare de oameni care pentru tine contează într-o perioadă obișnuită nu faci cel mai inteligent pas.

De cealaltă parte, nici să fim zmei nu putem, nu e onest, lucrurile vor reveni la normal și greul va începe abia atunci pentru toți acești războinici din zilele noastre.

Pe fronturile pe care am luptat ani de zile s-au născut mici monștri care nu-și înțeleg rolul și vor să pară mai mult decât sunt. Lucrurile se așează, iar fiecare-și va primi partea.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.