Provideri internet Vaslui: Lipsă de seriozitate

M-am săturat ca în fiecare weekend să sun la deranjamente, iar tipa exagerat de grasă care-mi răspunde să-mi zică mereu expresia devenită clișeu „te-am notat și o să-i spun că nu merge netul”.

La început le-am vorbit frumos, atunci am învățat că nu faci nimic dacă ești băiat bun și îi respecți. Mă supără că nu îi interesează de problemele noastre, ei știu doar să tragă de timp și să scape de la serviciu. Odată scăpați, nu-i mai sună nimeni să le spună că sunt probleme cu internetul.

Totuși, ei vor toți banii la finalul lunii, chiar dacă nu avem internet cel puțin 5 zile pe lună. Sunt probleme și ei știu asta, dar nu vor să le rezolve pentru că funcționează sistemul „las-o mă că merge și așa”.

Păcat că au internet bun, dar sunt prea proști pentru a discuta cu lumea și pentru a rezolva problemele de pe o anumită rază. Este foarte tare senzația când rămâi fără internet exact la ora când se termină programul tipei de la deranjamente. Astfel, trebuie să aștepți până a doua zi pentru a le umple frigiderul.

O să-mi fac o lungă și drăguță listă cu înjurături, o să-mi folosească data viitoare.

large1

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.