Proiectul „EU”

Mi-am pierdut din motivație, iar acest atribut era definitoriu pentru mine. Știu toată teoria, îmi știu idealurile, îmi cunosc foarte bine principiile și țin la ele, îmi cunosc potențialul, iar pentru toate astea, mă oblig să o iau de la capăt. Nu mă recunosc și nici nu vreau să mă obișnuiesc prea mult în starea mediocră în care mă aflu, din acest motiv, am reînceput cel mai important proiect din viața mea – EU.

Încep light cu Atitudinea este totul pentru a pune fundația și de a restabili încrederea în mine, de a-mi aminti cine sunt și unde pot ajunge, adăugăm obiceiuri sănătoase zilnic și continuăm cu lecturarea dezvoltării personale. Pentru că nu sunt la început, adaug și pași pe parcurs, pentru a avea rezultate și pentru a mă hrăni cu încrederea dată de acestea. Am nevoie de MINE în fiecare secundă, de MINE cel la care am muncit ani de zile și pe care-l cunosc multe persoane. Eu cel care atrăgeam oameni faini în jurul meu și oportunități la orice pas, care eram un izvor de motivație și un adevărat exemplu pentru cei din jurul meu. Dăm startul proiectului – EU.

Am făcut peste un milion de greșeli și nu m-am tras înapoi doar pe mine, ci am stricat și relații cu oameni frumoși, nu m-am bazat pe ceea ce credeam înainte – dacă eu sunt un exemplu, ceilalți din jurul meu vor încerca să-mi greșească cât mai puțin pentru a nu mă dezamăgi. Atrag în jurul meu lucruri negative pentru că gândirea mea este așa.

Norocul meu este că mă cunosc și pot să o iau de la capăt de fiecare dată când cad.

Nu pot pierde nimic din ce merit, este imposibil să nu ating idealurile impuse de mine și optimismul mă definește!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.