Proiectul Comentariul Săptămânii

ideeMă gândeam acum două zile să fac o chestie mișto pentru acest blog, ceva original cred (sau cel puțin eu nu am mai întâlnit așa ceva în blogosferă). Deci nu vreau să mă luați cu mesaje gen: „Nu este adevărat că este original, am mai văzut la x-ulescu aceeași idee.”

Mă gândesc să aleg în fiecare săptămână cel mai bun comentariu primit la oricare dintre articolele de pe acest blog. Astfel, mă gândesc că o să crească și calitatea comentariilor și vor dispărea cei care-mi lasă comentarii gen: „Bravo” sau „Bun articol”, consider că toate aceste comentarii sunt doar pentru a avea un link la mine pe blog.

Deci, comentariile vor fi alese de mine, nu am niște criterii după care eu să aleg, adică comentariul trimis de tine poate avea și un cuvânt, dacă mie îmi place și este pe subiect, va primi titlul de comentariul săptămânii.

Este important să știți că aceste comentarii le pot lua și de pe pagina de FaceBook a acestui blog, dacă primesc un comentariu fain la vreo postare de acolo, se aplică aceeași metodă. Sper să vă placă și vouă această idee și să fie implementată pe cât mai multe bloguri, este o idee de articole săptămânale și tot în același timp, o chestie foarte mișto.

Eu o să botez această serie de articole simplu: „Comentariul Săptămânii”. Odată cu prima ediție a acestui „proiect” voi deschide o nouă categorie care va purta numele proiectului.

Aștept părerile, criticile, sugestiile voastre. Dacă apar manifestări neplăcute adresați-vă medicului sau farmacistului.

7 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.