Proiect online pe nișa de agregate de balastieră

Acest articol, la fel ca multe altele care vor urma și care vor defini acest blog, va fi un draft publicat pe care voi interveni continuu, până în momentul în care voi finaliza proiectul. 

De ce agregate de balastieră?

Am avut o colaborare în trecut cu un client care oferă servicii pe această nișă, iar rezultatele pe care le-am avut cu acel site mi-au dat încredere să lansez un proiect ambițios pe nișa agregatelor de balastieră. Vreau să încerc o altă abordare a clienților din acest domeniu care nu este foarte popular în online. Le pot aduce multor companii clienți și vreau să demonstrez acest lucru prin acest proiect.

Ce am făcut până acum?

Am cumpărat 11 domenii și am realizat 11 site-uri de prezentare cu și despre agregate de balastieră. Toate cu teme premium, toate cu ip-uri diferite, toate cu conținut original și optimizat.

Fiecare site va trece printr-o strategie de optimizare și va ajunge în atenția potențialilor clienți doar în momentul în care site-ul deja vinde. Nu m-am gândit cum vor fi monetizate, dar am mai multe direcții din care pot alege.

În momentul actual, toate site-urile sunt lansate și fiecare așteaptă cuminte să fie descoperit de Google. Cu timpul o să lucrez la creșterea autorității acestor site-uri și la clasarea lor în Google după cuvintele cheie relevante din domeniu. Sunt sigur că o să mă bat singur pe cele mai bune poziții cu site-urile mele.

Ce urmează să fac?

Primul pas este să încarc mai mult conținut pe aceste site-uri. Cu acest conținut închei prima etapă de optimizare on-page a site-urilor.

Pasul următor este să aduc link-uri spre aceste site-uri și să încep să mă bucur de traficul organic. Totul treptat, așezat. Link-urile sunt tot din curtea proprie, din acel proiect maaaare despre care am mai scris într-un articol anterior.

Revin cu informații.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.