Program Personal

programMă gândesc că de luni încep școala și o să-mi reiau programul făcut încă de când am început, mă rog, în primele săptămâni ale școlii. Îmi place acel program, este oarecum încărcat, posibil să mă plâng după 2 luni de școală că vreau o vacanță, dar o să-mi treacă. Îmi place că am făcut programul flexibil, pot să mi-l modelez cum vreau, adică dacă am de învățat foarte mult, îmi fac timp pentru învățat, dacă am mai puțin, îmi ușurez următoarea zi cu lecțiile și tot așa.

O să-mi fie greu la început să mă obișnuiesc cu programul de somn pentru că este cam strict și nu-mi permite să lenevesc în pat sau să dorm mai mult decât am nevoie pentru a mă simți oarecum odihnit pentru 6-7 ore de școală care necesită mai multă sau mai puțină energie, depinde de orele pe care le am.

Dacă o să-mi respect programul, sunt sigur că o să-l respect, o să-mi măresc semnificativ rezultatele la școală, dar și în online, o să citesc mai multe cărți, dar o să mă simt și mai bine. Bine, nu o să am timp să mă plictisesc, deși în unele momente îmi doresc acest lucru. Vreau să intrăm din nou în pâine, vreau să vină mai repede școala pentru a mă readapta la programul meu, la început o să blestem că m-am hotărât să fac asta, dar toate pentru binele meu. Sunt genul de adolescent pe care-l scoli din pat cu o vuvuzelă, dar când îmi impun singur să fac un anumit lucru de cele mai multe ori reușesc să ajung unde îmi doresc.

Este trecut de ora 00:30 când scriu aceste rânduri. Deși am scris tot ce mi-am propus să scriu, nu vreau să închei acest articol pentru că degetele mele încă mai vor acțiune, mai vor să apese aceste butoane și să văd cum această pagină se umple, pagină care o să-mi placă să o recitesc peste câteva luni.

Gata, chiar trebuie să închei acest articol pentru că nu vreau să aberez, să nu fac din acest articol o prostie, dacă nu este deja. În încheiere vreau să vă adresez o întrebare la care să-mi răspundeți ori aici, în secțiunea de comentarii ori pe pagina de FaceBook unde vă invit pe toți să discutăm, deci întrebarea mea pentru voi este legată de școală și sună așa: Voi aveți un program pentru școală, un program care să vă permită să faceți puțin din fiecare, un program care te lasă să înveți cât ai nevoie (cum este al meu)?

7 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.