Probleme Cu Net-ul

problemenetDe aseară am ceva probleme cu internetul așa că astăzi nu o să fiu atât de activ ca de obicei (comentariile vor fi acceptate mai greu, articole mai rare (1-2), etc.). Scriu acest articol de pe un laptop Samsung (al surorii mele). Pentru că nu pot sta departe de blog improvizez puțin și o să fac puțină treabă și astăzi, articole mai puține pentru că îmi vine mult mai greu să scriu de pe laptop, nu sunt învățat să lucrez pe el, diacriticele le pun mult mai greu, tastez mult mai greu și timpul alocat retușurilor de dinaintea unei postări va trebui să fie mai lung.

Inițial am vrut să nu intru astăzi deloc, sunt prea prieten cu desktopul meu, nu am vrut să-l trădez (glumesc). Totuși, nu am rezistat tentației și am intrat puțin, spre surprinderea mea am dat de foarte multe comentarii, pentru mine aceste comentarii înseamnă extrem de mult, consider că mesajul meu ajunge la cineva, sunt corectat de cineva când greșesc și-mi primesc și laudele de care am nevoie pentru a crede în mine și a continua. Le mulțumesc tuturor celor care comentează acest blog.

Pe lângă toate aceste comentarii sunt și foarte multe de tip spam, trist este că nu am parte de spameri români, ci numai de cei din afară care-mi lasă comentarii mai lungi decât 3-4 articole de-ale mele, comentarii ce conțin cel puțin 2 link-uri.

Sper ca cei de la firma Blue-Connect (parcă așa le spune) să rezolve cât mai repede problemele și să revin cu articole de pe PC-ul meu, nu-mi place netul pe stick și nici nu sunt învățat cu tastatura de la acest Samsung.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.