Probleme Cu Mail-ul De La Yahoo

1838500-what-yahoo-founder-jerry-yang-shouldve-learned-from-firefox-in-2005-rotatorAm nevoie de un vechi email, nu am intrat de mult timp pe el, dar nu atât de mult timp cât să expire acea adresă. Acum, am nevoie de acel mail pentru a muta niște bloguri de pe un cont pe altul, dar nu mă pot loga.
Îmi spune că mail-ul sau parolă nu sunt valide, asta pe Yahoo!Mail, iar pe Messenger îmi spune că id-ul meu este blocat. Am încercat să schimb parola și am primit următorul mail:

Dear alex,

On June 25, 2013, at 09:40 pm CDT, you tried to recover your account password for Yahoo! ID alex_marko_yoo. You may reset your password on June 26, 2013, after 09:40 pm CDT by answering your account secret questions.

For security reasons, the option to reset your password via secret question will expire on July 02, 2013, at 09:40 pm CDT.

Ați mai trecut careva prin asta? Cum se rezolvă această problemă? 🙂
Îmi mai pot recăpăta email-ul sau trebuie să-mi fac altul? Nu sunt dispus să aștept 24 de ore pentru această mutare, mă bate gândul să-mi deschid încă un mail la Google pentru că sunt mult mai serioși și niciodată nu am avut de a face cu astfel de probleme, relativ stupide.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.