Problema de la London Pub rămâne nerezolvată în ciuda eforturilor depuse de tineri

londonpubvaslui2015După cum probabil mulți dintre voi ați observat, știrea despre închiderea London Pub Vaslui a luat amploare. Tinerii au distribuit petiția online care sare în ajutorul pub-ului, iar cei care au fost de acord cu cele spuse de mine în articolul postat pe aceeași temă pe acest blog au distribuit postarea. S-au spus multe păreri pro și contra, cele contra fiind majoritatea în necunoștință de cauză. De remarcat a fost atitudinea celor de la Vremea Nouă, probabil cel mai citit ziar local din Vaslui, care au comentat cele spuse de mine în articolul amintit mai sus și au avut grijă să-i trimită pe cei care iubesc distracția și viața de noapte de bun gust din Vaslui la petiția pornită de noi, cei care știm ce se petrece la London Pub și am devenit fideli localului.

Zilele au trecut, se pare, fără rost. Deși s-a răspândit știrea și tinerii s-au alăturat inițiativei noastre, cei care pot să facă ceva în sensul inconvenientului nostru nu par să fie interesați de noi, cei care avem putere de vot și suntem viitorul orașului Vaslui. Am citit multe comentarii scrise cu rea voință publicate de persoane care aduc aminte scandaluri și neplăceri provocate de club din perioada altui patron. Pensionarii caută scuze și aplaudă decizia Primăriei de a ne închide clubul favorit, ei sunt ascultați, iar noi nici măcar băgați în seamă. London Pub merge acum pe altă idee, altă conducere, altă echipă, iar nouă ne place modul de gândire și cum se desfășoară acum lucrurile acolo.

Pentru că știm că suntem mulți și știm că avem și noi un cuvânt de spus, vrem să ridicăm mai sus problema expusă de noi deocamdată în mediul online. O să procedăm în același stil, elegant și educat. Nu vrem scandal, nu suntem huligani, vrem doar clubul nostru preferat deschis. Ne-am gândit să organizăm un protest, să ne adunăm câți mai mulți tineri și să ne spunem of-ul în fața celor competenți. Nu vrem să părăsim orașul în fiecare weekend pentru a merge la un club decent și nici nu avem nevoie de asta, clubul îl avem deja, lăsați-ne să ne bucurăm de el. Primăria Vaslui face prostia asta de mulți ani, neglijează tinerii și părerile lor și au grijă mereu să-i dea deoparte ori să-i facă să plece din orașul nostru. Nu este cazul și acum!

Protestul se va desfășura cel mai probabil săptămâna aceasta, iar mai multe informații despre această manifestare vor apărea pe pagina London Pub Vaslui, dar voi avea și eu grijă să se afle de el.

Votează AICI!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.