Primarul Dragoş Chitic taie panglica pentru inaugurarea unor wc-uri

A văzut el undeva că așa fac primarii adevărați și că își poate scoate în evidență puterea printr-o acțiune de acest fel, dar a greșit circumstanțele. Dragoș Chitic este primar în Piatra Neamț și îi aud pentru prima dată numele astăzi, în articolul postat de cei de la Digi24.

Amuzant la prima vedere, dar trist per ansamblu, evenimentul sărbătorit fastuos este un bun prilej de a ne pune un semn de întrebare. Chitic merită luat și tăvălit prin maro de toată presa și opinia publică, dar nu singur, ci împreună cu toți cei implicați în acest eveniment, dar și cei care ar fi trebuit să aibă grijă de imaginea lui.

S-au îmbrăcat frumos, s-au pozat, au tăiat panglica toți acei cretinei cu zâmbetul încrezător ca au făcut ceva bun: baia fetelor dintr-o școală. Cea a băieților va fi renovată după ce primăria va mai suporta niște investiții și presupun că o vor inaugura tot cu promovare online, panglică, presă, poze multe.

Declarația lui Chitic după alegerile din 2016: „Mulțumesc pietrenilor pentru faptul că mi-au acordat un vot de încredere și în cei patru ani nu îi voi dezamăgi. Sunt convins că peste 4 ani, orașul Piatra Neamț va fi un oraș în care cetățenii să se simtă bine, să crească nivelul de trai pentru fiecare dintre ei, un oraș modern, european, dezvoltat.

Mă mir că nu au făcut poză și la primul maro „petrecut” în reușita lor.

Trist.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.