AlexScrie.Ro

Prima Zi De Sală

Prima zi a fost destul de ok, am învățat în primul rând sala, știu în mare parte unde se află fiecare aparat, vestiarele sau baia. A fost bine pentru prima zi, puțin obositor, deocamdată nu am probleme cu mușchii, dar presimt că mâine o să am o febră musculară de toți banii.

Tot astăzi m-am hotărât să renunț la sucuri cu acid, adio Pepsi în consum excesiv. Încerc să-l reduc pe cât posibil ca apoi să renunț de tot la el. Pentru prima zi sunt destul de entuziasmat, sper să mențin această stare pentru mult timp, să mă duc cu plăcere la sală, să trag din voință, nu din silă.

Începând cu această zi, nu doar că renunț la sucuri, ci beau și mai multă apă, chiar foarte multă, organismul îmi cere asta.

În concluzie, prima zi a fost ok, o aștept pe a doua (mâine).

imaginea: rasfatat.ro

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Mă bucură ce citesc! Ți-aș recomanda să mănânci o linguriță de miere înainte de a face efort. Poți încerca să mănânci și dimineața câte o linguriță de miere. Are efecte benefice. 🙂
    Adio Pepsi? Wow. Asta e chiar un wow!
    Eu am redus în spre 0 consumul de sucuri cu acid. Nu-mi fac bine. Începe și capul să mi-o ia razna după ce beau și jumătate de pahar de suc cu acid (indiferent de care e). Așa că, mă abțin. Și reușesc! Sper să citesc cât de curând un articol în care să spui „adio Pepsi pentru totdeauna”. Acum câțiva ani buni (minim 5-6)mâncam semințe zilnic (dependentă, ce mai). Într-o zi, am decis să nu mai mănânc. Și n-am mai mâncat (nu că nu ar fi bune, ci pentru că așa mi-am propus). Asta înseamnă voință! Sunt sigură că o ai și tu!
    Multă baftă pe mâine! Și să continui tot așa! 🙂

  • Este buna initiativa ta! Si foarte bine ca ai renuntat la sucuri, pentru ca alea sunt dusmanul nr. 1 efortului. Succes cu exercitiile, o sa-ti dai seama caai facut o alegere foarte buna incepand sala.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.