AlexScrie.Ro

Prima săptămână de școală

composition-tipsA trecut prima săptămână de școală.

Concluzii:
Mă descurc foarte greu cu trezirea (să nu spun „scularea” că poate căpăta și alte conotații). Deși îmi pun trei alarme la un interval de un minut, de cele mai multe ori le închid fără să-mi dau seama. Din cele cinci zile de școală, doar în trei zile am reușit să nu întârzii la prima oră. Sper să mă obișnuiesc cât mai repede cu programul și să reușesc să mă trezesc dimineața chiar și fără ceas.

Îmi place dimineața. Chiar dacă nu pot dormi cât am nevoie, îmi place foarte mult noul program. Am foarte mult timp după încheierea orelor și nu-mi mai pierd toată ziua cu școala.

Un alt avantaj este că pot merge la sală după ore, acum nu o să mai ajung obosit la școală din cauza antrenamentelor.

Voi (elevi/studenți) cum v-ați descurcat în prima săptămână de școală?

comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Sper sa te obisnuiesti!
    Eu in prima saptamana pot spune ca am fost destul de relaxat asta pentru ca orele au ramas dupa-amiaza iar orarul PROVIZORIU era destul de „aerisit/liber” deci nu am avut probleme cu intarziatul la ore, iar programul nu era asa lung.

  • In mare a fost destul de ok si la mine. M-am acomodat rapid. Este putin enervant faptul ca am ore dupa-amiaza si timpul meu este destul de limitat, avand in vedere ca in fiecare zi trebuie sa fac foarte multe lucruri care nu sunt legate neaparat de scoala, dar e bine si asa.

arhivă

%d blogeri au apreciat: