Prima experiență pe autostradă

În această vară am avut ocazia să circul pentru prima dată pe o autostradă, în drum spre mare. Chiar dacă drumul a fost cu peripeții (am făcut 100km în plus pentru că am intrat prima dată pe autostrada care ducea spre București), micile incidente nu au fost din cauza mea (vărul meu era în fața mea și era „gps-ul” nostru, dar a greșit). Mi s-a părut foarte ușor, chiar dacă eram abia în a 3-a lună de permis. Cunoșteam deja mașina foarte bine și apucasem să fac câțiva kilometri buni înainte de această deplasare mai lungă.

Am observat însă mulți șoferi care circulau pe banda de viteză, chiar dacă nu se deplasau mai repede decât pe ceilalți, astfel ocupau banda inutil și îi încurcau pe cei care se grăbeau cu adevărat. De asemenea, am observat și o șoferiță care m-a impresionat. Avea undeva pe la 60 de ani și conducea fără nicio greață o Solenza. Sub 120-130 nu a lăsat-o până a ieșit de pe autostradă.

Îmi plac mult drumurile lungi și nu obosesc foarte tare la volan. Sper să am ocazia să călătoresc cât mai mult și să testez și alte autostrăzi, poate mai moderne decât cele românești.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.