Prețuri De Nimic Marca ArenaWeb

bitch-pleaseMi-am făcut de ceva timp cont pe ArenaWeb, un forum unde totul este posibil, unde se muncește pe rupte pentru 0.10$, bani pentru care unii nici nu se obosesc să pună parola la WordPress pentru a se loga la blog. Sunt niște prețuri de te tăvălești de râs. Am văzut un tip zilele astea care vindea advertoriale la 1$. Pentru că prețul nu era destul de mic a făcut o ofertă, promoție sau cum vreți să-i spuneți, vindea 10 advertoriale la 6 dolari, ce putem să ne mai dorim?

De asta nu se fac bani în online încă de la început, din primii ani, pentru că au grijă unii ca cei de pe ArenaWeb să strice piața, să pună niște prețuri de nimic, iar advertiserii se învață cu aceste scoruri, iar când le cerem pe un articol bun pe un blog bun 5-6 euro spun că este prea mult. ArenaWeb este locul ideal dacă vrei să cumperi ceva, dar dacă vrei să vinzi, eu te sfătuiesc să cauți alt forum pentru webmasteri, nu aici este locul pentru ceea ce vrei tu să faci.

Nu știu cum pot alții munci așa mult pentru un pachet de gume, că de 0.10$ nu-ți poți lua nimic înafară de ciungă, dar și aia de proastă calitate, mestecată deja, gumă la second mouth dacă pot spune așa.

Cu astfel de prețuri nu faci nimic altceva decât să-ți strici blogul, să-l umpli cu link-ul astfel încât îl transformi într-o fermă și o să fie plin de advertoriale, adică nici tu nu faci bani, nici clinetul nu se promovează.

9 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.