Pregătiri

La scurt timp de la postarea articolului cu blogmeet-ul în Vaslui am vorbit și cu Iusu, un vlogger vasluian care cochetează și cu blogging-ul. Am aflat că în Vasluiul ăsta al nostru s-au mai făcut blogmeet-uri și că au fost reușite majoritatea. Am discutat puțin pe marginea subiectului dezbătut de mine și am ajuns la un comun acord –> blogmeet în Vaslui în acest weekend. Sper să fie frumos și să nu fie singura ieșire între bloggerii vasluieni.

Locul încă nu a fost stabilit, dar când o să ne hotărâm asupra unui local, terasă, ceva, o să vă anunț printr-un nou articol aici, pe blog. O să fie primul blogmeet la care particip, nu cunosc prea mulți bloggeri din Vaslui, așa că o să fie frumos să-i cunosc și să văd și felul lor de a gândi.

Sper să facem din asta o tradiție și să organizăm cât mai multe ieșiri de acest gen. Sincer să fiu, cunosc foarte puțini bloggeri din Vaslui, sper să fie frumos și să învăț ceva din acest blogmeet. Cu mai multe detalii revin când sunt toate puse la punct, adică în curând.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.