Precisa, soluția dotărilor laboratoarelor

V-ați gândit cât de avantajos este să colaborați cu un furnizor român indiferent despre ce nișă de servicii ar fi vorba? Vă scutiți de tarifuri suplimentare în ceea ce privește deplasarea și comunicarea cu cei de peste graniță și dacă decideți și achiziția adăugăm și transportul. Pe termen lung, dacă un echipament are nevoie de intervenție, de mentenanță sau chiar de service, este cu atât mai greu. În tot ceea ce ține de aparatura de laborator Precisa poate fi soluția completă.

Precisa nu doar că importă și comercializează aparatură, echipamente dintre cele mai complexe, specifice laboratoarelor. Însă aici gasesti dotari si aparatura de laborator unele imediat disponibile, primești consiliere de specialitate, post vânzare și transport cu însoțitor dacă este nevoie. Aceeași echipă își poate asuma servicii complete, de instructaj spre exemplu pentru cei care ar urma să folosească echipamentele, oferă mentenanță, service, posibilitate de a repara aparatura, contra cost când garanția nu mai este valabilă.

Promoții

Așa cum își menține clienții la zi cu noutăți, adaptează gama de produse la contextul actual (astfel încât aici pot fi găsite inclusiv lămpile UV, bactericide), menține și o secțiune a promoțiilor. Unele produse pot fi astfel achiziționate la un preț mai bun ca oricând, fie că este vorba de etuvă cu ventilație forțată, fie că este vorba de baie de nisip sau consumabile pentru laboratoare.

Varietate de produse, prețuri corecte

Dotarea unui laborator cu aparatură de calitate, eficientă, precisă aduce în discuție și necesitatea de a găsi acele variante budget friendly. Asta nu înseamnă că o astfel de condiție trebuie să compromită alegerea. Precisa se distinge prin transparența serviciilor oferite și totodată prin raportul echitabil calitate-preț pentru toate produsele pe care le comercializează.

În același loc sunt ușor de găsit prelevatoare de probe, termometre, aparatură specifică necesară pentru a analiza materialele de construcție sau sticlăria de laborator.  Toată gama de produse, însemnând echipamente, aparatură, consumabile, accesorii, după caz, este prezentată și în cadrul paginii oficiale. Poate fi astfel verificat stocul, ce este disponibil la producător, specificațiile tehnice. Tot aici, online, poate fi cerută cotare de preț pentru fiecare produs de interes. De altfel colaborarea cu Precisa va însemna un drum mai optimizat către echipamentele dorite, posibil de achiziționat la un preț rezonabil.

Precisa s-a dezvoltat destul de mult astfel încât acum vorbim despre 3 reprezentanțe în țară. Luați legătura cu echipa online sau direct la sediul din orașul apropiat vouă, fie Iași, Sibiu sau Slatina.

Contact: [email protected]

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.