Cum poți câștiga bani din printare

HP-1536Spuneam în articolul trecut că am început viața de facultate și mi-am dat seama deja de multe aspecte ce fac parte din acest stil de viață. Consider că cea mai mare problemă a studenților o reprezintă partea financiară. Odată ajuns într-un alt oraș, îți formezi un alt anturaj, dar descoperi și mai multe moduri de distracție, iar banii se duc fără să-i simți.

Pentru că avem deja o vârstă și nu mai putem apela la părinți pentru fiecare moft (distracția este un moft, rareori o necesitate) trebuie să învățăm să ne câștigăm singuri ceva bani de buzunar. Este cel puțin penibil să-i pun pe părinți să scoată mereu bani din buzunar de fiecare dată când tu petreci prea mult și rămâi fără bani. Studenții care au înțeles acest lucru au început să se miște spre diferite nișe și astfel devin mici antreprenori. Probabil e mult spus afacere, dar orice activitate care produce poate fi numită așa. Așadar, am observat multe feluri de afaceri mici ale studenților, majoritatea erau idei foarte bune ce puteau fi exploatate.

Mă gândeam zilele trecute la un alt fel de afacere: Cu toții avem nevoie de cursuri trase la xerox sau diferite proiecte ce necesită printarea de pe calculator pe diferite formate. M-am interesat puțin și am descoperit un site care oferă spre închiriere diferite multifuncționale perfecte pentru afacerea despre care am amintit în rândurile anterioare. Poate nu se câștiga o avere, dar cu siguranță poți face ceva profit cu care să te descurci ca student.

O firmă de închiriere multifuncționale oferă aparatură pentru printare, copiere, trimitere de faxuri, scanare locală sau către o adresă de email. Prețul este unul decent, calitatea este superioară.

Nu este singura afacere ce poate produce într-un campus studențesc, ci sunt și multe altele, eu am ales să discut despre asta astăzi pentru că a fost o idee la care m-am gândit zilele trecute. Bani se pot face dacă îți dai interesul.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.