Ponturi pentru achiziționarea de televizoare ieftine

Acum mulți ani, pe vremea când eram și eu mai mult decât tânăr (mă refer la 10-15 ani, pentru că nu sunt nici eu atât de bătrân încât să-mi permit această expresie, dar îmi place să abuzez de ea) televizoarele erau un aparat electrocasnic pe care nu toți îl aveau în case, iar prețul acestora era destul de mare, eu dețineam pe atunci încă televizorul primit de la nunta părinților mei. Lucrurile au evoluat, iar tehnologia a făcut mai mult de atât, a grăbit evoluția și ne-a dus în altă eră, iar acum televizoarele au un preț decent pentru orice român, atâta timp cât românul nu se aruncă la Smart TV-uri sau LED-uri cu foarte multe funcții.

televizoare ieftine

Pentru că în titlu am spus că o să vă ofer niște ponturi, am să mă țin de cuvand și am să vă aduc în prim plan două sfaturi pentru cei care nu-și permit neapărat un televizor nou, dar pot avea unul dintre cele mai bune tv ieftine pentru că prețurile sunt mai mult decât decente, iar aparatele sunt de calitate, poate chiar și în garanție.

1. Puteți găsi televizoare ieftine pe site-urile de anunțuri

Pentru că românul care are situație financiară care să-i permită să-și satisfacă mofturile o să cumpere mereu ultimul model al unei mărci, o să dorească să se poate lăuda prietenilor cu diversele funcții sau cu diagonala imensă, iar vechile televizoare nu-și mai au rostul, iar de cele mai multe ori vor apărea pe site-urile de anunțuri la prețuri ok.
O să-mi spuneți că aceeași români de care vă scriam eu mai sus nu vor mai avea nevoie de banii de pe televizorul vechi, de asta intervin și o să vă rog să vă gândiți la ce înseamnă „român” și la caracterul nostru, ca popor. Nu dorim să pierdem nimic, nu aruncăm nimic, ci transformăm tot ce se poate în bani pentru că de ce nu.

2. Magazinele online care vând televizoare second hand sunt o altă soluție bună

Online-ul a evoluat, iar webmasterii știu să speculeze nișele care pot genera venituri. Magazinele online cu produse second hand sunt chiar căutate, iar clienții acestora nu întârzie să apară. Am văzut, în timp ce mă documentam puțin pentru acest articol, televizoare smart, cu diagonală destul de mare și funcții diverse la prețuri foarte mici, iar explicația pentru asta este exact că în cazul site-urilor de anunțuri.

Iar 1 și 2 nu sunt aceeași treabă pentru că la punctul 1 o să cumpărați exact de la persoana care vrea să scape de televizorul vechi, iar la punctul 2 o să cumperi de la băieții deștepți care au știut să lanseze un magazin online și să colecteze televizoarele din diferite locuri la prețuri extrem de mici și apoi să le vândă la prețuri mici.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.