Playlist cu muzica de ascultat in masina

„Daca sunt lucruri pe care le urasc, unul dintre ele ar putea fi rugamintea unui amic de-ai face un CD pentru masina. „Man, ai masina, chiar n-ai si-un laptop sa-ti faci un amarat de CD? No bine, ti-l fac eu, suntem tovarasi ce Dumnezeu” ii zic pe un ton putin raspicat, astfel incat sa inteleaga ca nu ma roaga ceva cu care sa-l ajut cu placere. Urmeaza so lista cu melodii.. Download, download, download, un Carla’s Dreams, o eroina ,o manea, dupa care dau de-o melodie „Timeflies – Mia Khalifa” care nu-mi spunea nimic.

Ascultand-o n-am putut sa nu remarc ce beat incredibil are piesa, insa versurile mi-au atras putin atentia.. cine e aceasta Mia Khalifa? Dupa putina documentare am aflat ca aceasta pisa este pentru cea mai populară şi controversată actriţă de filme xxx a momentului, tari astia de la Timeflies.
Revenind la subiect, nu-mi sta in caracter sa fac favoruri, insa mai sunt si exceptii, sunt prieteni carora chiar nu ai cum sa le spui nu, indiferent de cat de dispus esti sau nu sa ajuti.” – de la aceeasi prietena amintita si intr-un articol precedent.

o-COUPLE-DRIVING-AWAY-IN-A-CAR-facebook

Sunt de parere ca playlist-ul cu muzica pentru masina se face intr-o perioada de timp mai indelungata, sunt piese pe care le poti asculta la nesfarsit, melodii care iti dau o stare de bine, altele care-ti dau o doza buna de adrenalina de care ai nevoie in unele momente in trafic, iar lista poate continua cu multe exemple de acest gen. Nu ai cum sa iti amintesti cu exactitate toate melodiile care-ti plac atunci cand lucrezi la „playlistul tau de sofer”.

Pentru ca sunt sigur ca am cititori care inteleg ce scriu, astept in sectiunea de comentarii mai multe melodii pe care voi le ascultati atunci cand conduceti, o sa fac la sfarsit un playlist complet cu toate melodiile primite, sa puteti si voi sa-l descarcati.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.