Plasa De Stele: Connect-R Și CRBL

farseAm mai scris pe aici că obișnuiesc ca în fiecare seară să-mi iau tableta în pat și să mă uit la diverse filmulețe de pe YouTube, ba emisiuni în reluare, ba ceva filme recomandate de prieteni sau chiar interviuri. Aseară am văzut Plasa De Stele, o emisiune pe care o urmăream pe vremea în care mai priveam la televizor mai des, nu ca acum.

Pe atunci îmi plăceau farsele, dar din cele văzute aseară mi s-a părut că nu toate sunt ok, nu mai sunt farsele frumoase care doar emoționau puțin victimele, acum le traumatizează. Connect-R a avut probabil cea mai urâtă experiență din viața lui, la fel și CRBL într-o altă farsă (video mai jos).

Uitați încă un argument, de asta nu aprind eu televizorul, excepție fac zilele când se joacă ceva fotbal care mă interesează. Cred că e prea mult ce se întâmplă acolo, părerea mea este că farsele menționate de mine nu amuză pe nimeni, ba chiar au un efect invers, să fim serioși, cu toții ne punem în locul victimei și ne gândim la emoțiile și senzațiile, dar mai ales frica trăite de aceasta.

Tare aș vrea ca Dan Negru (cel care dă din mâini de acoperă un platou întreg numai cu aceste mișcări) să fie pus într-o astfel de situație, să fie traumatizat ca cei din videoclipurile de mai jos. Gata și cu Plasa de Stele, reîncep să privesc emisiunile lui Badea, Mircea Badea (citiți asta cu mai mult mister, ca în filmele cu Bond).

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.