Pixurile Cu Gel Aihao

pix-cu-gel-aihao-801a-560544Nu știu cum sunteți voi, dar mie când mi se pune pata pe ceva se strică tot bairamul, vreau să folosesc numai acel lucru sau îl țin ca bibelou, doar îl privesc, știu, sunt două extreme, dar așa sunt eu. În clasă a 9-a, al doilea semestru am descoperit pixurile cu gel, am știut că se înfiripă ceva între mine și acel pix, a fost dragoste la prima vedere, fluturași în stomac și toate chestiile, de atunci îi sunt fidel, scriu numai cu el și când sunt la școală îmi stă gândul numai la pix, glumesc.

Anul acesta am scris numai cu pixuri cu gel, din alea cu A pe capac, tot pixul e alb dar acel A este albastru, foarte tare pixul, adică mie îmi place cum scrie și cum scriu eu cu el. M-am învățat să scriu numai cu acel pix iar acum când încerc să scriu cu altul parcă nu știu să scriu, parcă alunecă ori mai repede ori mai greu, nu e ca pixul meu cu A, de la AlexScrie.ro, glumesc din nou.

Să vă spun cum a fost astăzi la școală? Poi…a fost super tare, cel puțin mie mi-a plăcut, chiar dacă restul se plângeau că mai vor vacanță și se lăudau cu ce revelion mișto au avut, cum a fost Crăciunul la ei și toate zbenguielile astea. Mi-am revăzut colegii după 3 săptămâni care mi-au părut mai lungi ca o vacanță de vară, unii parcă au mai crescut, alții au rămas la fel, ori mi-a fost prea dor de școală, din cauza ultimei săptămâni, ori nu e ceva în regulă cu mine.

Profesorii au fost ca de obicei, nu am avut ore cu profesorii care ne sunt cei mai apropiați, dar urmează, atunci o să fie tot peisajul complet. Acum sunt obosit, cu toate că nu am făcut mai nimic la școală, doar stat degeaba și puțin scris.

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.