Piscine ieftine pentru acasă – Sfaturi de achiziție și recomandări

Într-o zi toridă de vară, fiecare dintre noi își dorește să se relaxeze undeva la apă. Doar că nu toți avem posibilitatea de deplasare spre o astfel de zonă. De aceea, una dintre cele mai bune soluții este achiziționarea unei piscine ieftine pentru acasă.

Piscinele pentru acasă pot fi soluții eficiente și distractive. Poți petrece timp calitativ alături de familie sau de prieteni. Cu ajutorul ei, copiii vor petrece mai mult timp afară, bucurându-se de vacanță.

Tipurile de piscine ieftine pentru acasă

Există mai multe tipuri de piscine ieftine pentru acasă din care poți să alegi. Fiecare este construită pentru anumite dorințe și pentru un anumit buget.

Piscinele îngroate sunt destul de costisitoare. Amplasarea lor necesită o construcție de la zero. Acestea nu se pot demonta când vine sezonul rece. Întreținerea lor este mai scumpă și necesită și o investiție mai mare. Vei cheltui bani atât în piscina propriu zisă, cât și în manopera muncitorilor specializați în montarea lor.

Piscina supraterenă este cam cea mai accesibilă variantă. Dacă nu vrei să eviți bătăile de cap legate de întreținerea piscinei, pentru curte, această variantă îți este perfectă. Sunt cu mult mai ieftine decât piscinele subterane. Se amplasează ușor și repede. Nu vei avea nevoie de nici un ajutor din partea unui specialist.

Materialele din care poate fi făcută sunt:

  • Oțelul;
  • Lemnul;
  • Plastic;

Ea poate fi amplasată pe o suprafață plană pentru cele mai bune rezultate. Piscinele gonflabile sunt cele mai ieftine. De aceea, principalul lor avantaj este și prețul foarte accesibil. Sunt ușor și rapid de montat. Ele vor fi umflate și gata de folosire în mai puțin de 15 minute. Prețul variază în funcție de dimensiunile piscinei gonflabile.

Poți să o montezi oriunde în curte. Sunt fiabile și au o rezistență de până la 5 ani. Este foarte ușor de întreținut și de demontat atunci când vine sezonul rece. Poate fi reutilizată în fiecare an.

Recomandări de piscine pentru acasă

O piscină în propria curte poate aduce răcorire și distracție nelimitată în zilele toride de vară. Dacă visezi la un astfel de răsfăț, iată câteva recomandări de piscine ideale pentru acasă:

Piscina cadru metalic Avenli, 300×76 cm, 4.400 litri, cu toate accesoriile

Piscina cadru metalic Avenli, 300x76 cm, 4.400 litri, cu toate accesoriile
Piscina cadru metalic Avenli, 300×76 cm, 4.400 litri, cu toate accesoriile
Piscina cu cadru metalic Avenli reprezintă soluția ideală pentru zilele toride de...Show More
Piscina cu cadru metalic Avenli reprezintă soluția ideală pentru zilele toride de vară, oferind răcorire și distracție direct în curtea ta. Show Less

Piscina cu cadru metalic Avenli reprezintă soluția ideală pentru zilele toride de vară, oferind răcorire și distracție direct în curtea ta. Cu dimensiuni generoase de 300×76 cm, această piscină oferă spațiu suficient pentru ca întreaga familie să se bucure de un scăldat relaxant.

Capacitatea sa de 4.400 litri garantează adâncimea potrivită pentru un scăldat confortabil. Structura robustă, susținută de un cadru metalic, asigură stabilitate și durabilitate, permitându-i să reziste la uzura timpului și a elementelor exterioare. Plus, pachetul include toate accesoriile necesare pentru instalare și întreținere, transformând procesul de setare și utilizare într-o experiență fără bătăi de cap.

Piscina Avenli combină funcționalitatea cu designul, fiind nu doar un loc de răcorire, dar și un punct de atracție estetic în orice grădină. Cu Avenli, momentele petrecute alături de cei dragi în zilele de vară devin cu adevărat speciale.

Piscina Intex Frame pompa de filtrare, scara si panou protectie inclus, 4.57m x 122cm

Piscina Intex Frame pompa de filtrare
Piscina Intex Frame pompa de filtrare, scara si panou protectie inclus, 4.57m x 122cm
Piscina Intex Frame reprezintă o soluție excelentă pentru cei care își doresc confort...Show More
Piscina Intex Frame reprezintă o soluție excelentă pentru cei care își doresc confort și distracție în propria curte. Show Less

Piscina Intex Frame reprezintă o soluție excelentă pentru cei care își doresc confort și distracție în propria curte. Cu un diametru generos de 4,57 metri și o înălțime de 122 cm, această piscină asigură suficient spațiu pentru a vă relaxa și răcori în zilele toride de vară.

Construcția sa robustă se bazează pe un cadru metalic rezistent, oferind durabilitate și stabilitate. Unul dintre avantajele majore ale acestei piscine este inclusiv pompa de filtrare, asigurând o apă curată și limpede. De asemenea, pentru siguranța și accesul facil, setul vine cu o scară stabilă, adecvată înălțimii piscinei.

Panoul de protecție adaugă un strat suplimentar de securitate, prevenind impuritățile și protejând apa. În ansamblu, Piscina Intex Frame este un produs complet, care combină utilitatea cu distracția, fiind ideală pentru familii sau grupuri de prieteni care doresc să experimenteze bucuria unei băi răcoritoare fără a părăsi confortul domiciliului.

Piscina Intex, cu cadru metalic, rotunda, cu pompa de filtrare, 366 x 76 cm

Piscina Intex, cu cadru metalic, rotunda, cu pompa de filtrare, 366 x 76 cm
Piscina Intex, cu cadru metalic, rotunda, cu pompa de filtrare, 366 x 76 cm
Piscina Intex, cu cadru metalic, reprezintă alegerea ideală pentru oricine își...Show More
Piscina Intex, cu cadru metalic, reprezintă alegerea ideală pentru oricine își dorește distracție și relaxare în confortul propriei curți. Show Less

Piscina Intex, cu cadru metalic, reprezintă alegerea ideală pentru oricine își dorește distracție și relaxare în confortul propriei curți. Cu un design rotund și dimensiuni generoase de 366 cm în diametru și 76 cm în înălțime, această piscină este suficient de spațioasă pentru a găzdui mai multe persoane simultan.

Structura sa robustă, susținută de un cadru metalic, asigură durabilitate și rezistență, oferind securitate în timpul folosirii. Unul dintre principalele sale atuuri este pompa de filtrare inclusă, care menține apa curată și limpede, eliminând nevoia unor curățări frecvente și asigurând o experiență de înot agreabilă.

Simplitatea asamblării și demontării face ca piscina Intex să fie practică și ușor de întreținut. Estetică și funcțională, piscina Intex se transformă rapid în punctul central al oricărei grădini, fiind soluția perfectă pentru zilele toride de vară.

Piscina gonflabila Intex Easy Set 3m x 76cm

Piscina gonflabila Intex Easy Set 3m x 76cm
Piscina gonflabila Intex Easy Set 3m x 76cm
Piscina gonflabilă Intex Easy Set cu dimensiuni de 3m în diametru și 76cm în...Show More
Piscina gonflabilă Intex Easy Set cu dimensiuni de 3m în diametru și 76cm în înălțime este soluția perfectă pentru zilele călduroase de vară. Show Less

Piscina gonflabilă Intex Easy Set cu dimensiuni de 3m în diametru și 76cm în înălțime este soluția perfectă pentru zilele călduroase de vară. Ușor de instalat, această piscină aduce confort și distracție în propria curte fără efortul construcției unei piscine tradiționale.

Materialul său durabil asigură o rezistență crescută la uzură, iar designul său circular facilitează circulația apei, asigurând o curățare eficientă. Cu un sistem simplu de umplere și golire, Intex Easy Set este practică și adaptabilă la diferite spații. Bordul superior gonflabil permite stabilizarea formei piscinei pe măsură ce se umple cu apă.

Această piscină este ideală pentru familii sau grupuri de prieteni care doresc să se răcorească și să se distreze în zilele fierbinți. Compactă și accesibilă, piscina gonflabilă Intex Easy Set transformă orice spațiu într-un loc de relaxare și distracție estivală.

Piscina cadru metalic cu pompa filtrare, dreptunghiulara, 400 x 211 x 81 cm, volum 5700 L si kit de reparatie

Piscina cadru metalic cu pompa filtrare, dreptunghiulara, 400 x 211 x 81 cm, volum 5700 L si kit de reparatie
Piscina cadru metalic cu pompa filtrare, dreptunghiulara, 400 x 211 x 81 cm, volum 5700 L si kit de reparatie
Piscina cu cadru metalic reprezintă alegerea ideală pentru zilele toride de vară...Show More
Piscina cu cadru metalic reprezintă alegerea ideală pentru zilele toride de vară, oferind răcorire și distracție în confortul propriei curți. Show Less

Piscina cu cadru metalic reprezintă alegerea ideală pentru zilele toride de vară, oferind răcorire și distracție în confortul propriei curți. Cu dimensiuni generoase de 400 x 211 x 81 cm, această piscină dreptunghiulară are capacitatea de a găzdui un volum impresionant de 5700 L de apă, fiind potrivită pentru întreaga familie.

Structura sa robustă este susținută de un cadru metalic rezistent la rugină, garantând durabilitate și stabilitate pe termen lung. Un alt avantaj major este prezența pompei de filtrare, care asigură menținerea apei într-o stare clară și curată. Astfel, grija pentru întreținerea calității apei devine mult mai simplă și eficientă.

În plus, piscina vine echipată cu un kit de reparație, asigurându-vă că orice mică problemă poate fi rezolvată rapid, fără a afecta experiența de înot. Această piscină combină funcționalitatea cu distracția, fiind soluția perfectă pentru zilele fierbinți de vară.

Accesorii pentru o piscină de curte

Achiziționarea unei piscine pentru acasă vine la pachet și cu investiții în accesorii, ce au rolul de a o proteja:

  • Copertină;
  • Topogan;
  • Scaune;
  • Pompe integrate;
  • Sistem de filtrare a apei.

Copertina îți va împiedica impuritățile să intre în apă, dar poate fi utilizată și pentru protejarea oamenilor de razele solare. Cu siguranță topoganul va face experiența mult mai distractivă. Există topogane gonflabile ce pot fi atașate piscinelor gonflabile. Unele dintre ele vin cu un astfel de accesoriu integrat la pachet.

Scaunele sunt perfecte pentru persoanele mai vârstnice sau pentru cine își dorește pur și simplu relaxare, fără prea multă agitație. Nu sunt excluși nici copiii. Există piscine gonflabile ce vin cu pompe integrate, care au rolul de a împiedica formarea bacteriilor și a microbilor prin mișcarea constantă a apei. Sistemele de filtrare îți vor păstra apa curată și igienizată pentru o nouă utilizare.

Prețul poate varia de la producător la producător. Raportul calitate – preț va fi scos în evidență de reputația firmei. Cu cât vei avea mai multe avantaje și accesorii incluse, cu atât costurile vor fi din ce în ce mai mari. Totul depinde de nevoile pe care le ai.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.