Picturi pe numere – un mod grozav de a evita plictiseala

De foarte multe ori experimentam situatii in care ne plictisim si dorim sa facem parca ceva noua. Cu totii stim cum sunt acele zile mohorate de toamna, sau zilele friguroase de iarna, in care nu putem iesi afara la o plimbare, nu avem chef parca de nimic si dorim doar sa stam in casa, la caldura si sa ne bucuram de activitati care ne scot din starea de plictiseala si anxietate. Pentru ca nu de multe ori ne-am dorit sa inlocuim momentele in care ne plictisim cu activitati noi, care ne aduc o stare de bine, iata ca a aparut si o optiune tentanta, si anume, aceea de a achizitiona picturi pe numere. 

Cu toate ca este inca un concept nou, totusi ideea de picturi pe numere pare sa fie tot mai iubita, iar tot mai multe persoane doresc sa achizitioneze astfel de planse. Pe de o parte, ideea de putea realiza picturi fara a ne confrunta cu lipsa experientei sau a unui talent deosebit, fara dar si poate, ne face sa fim cat mai doritori. In general, atunci cand vine vorba de alegerea unei activitati de relaxare, dorim ca aceasta sa fie cat mai comoda, sa nu implice o mare bataie de cap si sa ne ofere o stare de bine, cu ajutorul careia sa ne putem detasa de problemele cotidiene. Pe de alta parte, simplitatea cu care aceste picturi pot fi realizate este foarte apreciata. 

Culorile, nuantele fie mai vii sau mai calme, si imaginile pe care le preferam, ne pot conduce catre o alta lume, o lume in care ne detasam de tot ceea ce este negativ, ne focusam pe ceea ce dorim sa pictam, iar ajutorul oferit de conturul existent pe plansa ne ofera incredere. Cu siguranta, multora poate le-a suras idea de a picta, dar poate ca nu au avut curaj, iar asta deoarece pare ca trebuie sa ai un talent deosebit pentru ca produsul final sa arate asa cum iti doresti. 

De ce sa alegi picturi pe numere de la Acuarello?

Cu toate ca exista mai nou numeroase brand-uri care comercializeaza picturi pe numere, atunci cand dorim sa achizitionam astfel de produse, trebuie sa ne asiguram ca ceea ce cumparam se va ridica la nivelul asteptarilor. Pentru ca totul sa fie mai clar, ideea este aceea de a achizitiona un produs de o calitate buna. In ceea ce tine de picturi pe numere, o calitate buna este reprezentata de pensule calitative, culori intense, cu o consistenta buna, dar si de o panza care sa ne usureze asa zisa munca. 

Fara dar si poate nu dorim sa avem parte de o experienta negativa, de pensule care se rup si de culori care nu au un pigment suficient de puternic. Chiar daca este vorba despre o activitate de relaxare, totusi dorim ca aceasta sa fie una placuta, ci nu una in care incercam sa folosim produse care nu sunt conform asteptarilor noastre si practic ne distrug tot cheful.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.