Piata de Cusut, partener de incredere pentru fabrici si croitorii

Punem un deosebit accent pe articolele vestimentare pe care le purtam. Le cumparam pe cele mai frumoase pentru noi, cele care ni se potrivesc in functie de personalitatea noastra, suntem atenti la materialele din care sunt realizate, croiul si brandul.

Insa acestea, inainte de a ajunge in punctul final, trec printr-un lung sir de transformari. Daca nu ar exista oameni pasionati de domeniul croitoriei si designerii vestimentari, lucrurile ar fi mult mai complicate.

Pe langa faptul ca au imaginatie, reusesc sa creeze niste lucruri extraordinar de frumoase, de care noi ne bucuram.

In spatele hainelor pe care noi le purtam, exista o intreaga poveste si munca neintrerupta. Insa pe langa imaginatie, au nevoie si de anumite elemente ce sunt indispensabile in aceasta industrie. De la masini de cusut si brodat, mese de calcat pana la manechine si accesorii pentru croitorie, toate aceste elemente nu trebuie sa lipseasca din fabrici si croitorii.

Piata de Cusut – magazin de nisa pentru designerii vestimentari

Piata de Cusut este un magazin destinat designerilor vestimentari, implicit domeniului croitoriei si asta pentru ca vine cu o gama foarte larga de produse in acest sens.

Pentru a ajunge la performanta de a crea o piesa vestimentara sau alte produse textile este nevoie de multa practica si munca. Tocmai de aceea aparatele si accesoriile speciale pentru croitorie nu trebuie sa lipseasca. Acestea sunt indispensabile pentru ca sunt un real ajutor.

Pe langa faptul ca eficientizeaza timpul de lucru, unele produse au si functii de ultima de ultima generatie menite sa ne ajute sa realizam lucruri de calitate, inedite. Gasim la magazinul online piatadecusut.ro o gama larga de masini de cusut profesionale. Cele pentru cusut liniar, cu un ac sau doua, cusut dublu sau triplu. Tot aici se gasesc si masinile pentru brodat si de surfilat ce sunt un must-have.

Majoritatea dispun de un port USB ce permit incarcarea a diverse modele dar si reactualizarea software-ului la noi versiuni. Sunt de asemenea dotate cu taierea automata a firului de ata, dispun de un ghid vocal care da alarma si furnizeaza solutii la probleme.

Nici manechinele de croitorie nu trebuie sa lipseasca. Se gasesc in acest magazin pe mai multe dimensiuni in functie de necesitati si nevoi. Acestea ajuta la crearea articolelor vestimentare pe marimi. Insa se pot regla foarte usor cu ajutorul rotitelor pentru reglaj in zona soldurilor, a pieptului si gatului. Au de asemenea dispozitiv pentru marcarea tivului si sunt sustinute de un picior metalic reglabil.

Piata de Cusut pune accent pe calitate si promptitudine

Produsele sunt de o calitate deosebita, iar preturile sunt accesibile.

Tot de aici mai putem achizitiona si mese de calcat profesionale, dar si prese termotransfer si generatoare de aburi.

Pe langa acestea, ruleta si foarfeca sunt acele accesorii must-have pe care orice croitor trebuie sa le aiba in permanenta cu el.

Descoperiti asadar gama de produse de la Piata de Cusut si alegeti de aici tot ce aveti nevoie pentru a crea lucruri inedite.

Date de contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.