Pepsi, Mai Bun Decât Coca-Cola

coca_cola_si_pepsiEste un subiect pe marginea căruia am mai scris, un subiect la care mulți au câte ceva de spus pentru că este foarte cunoscută această dispută, acest duel. Mulți bloggeri au o părere total diferită de ceea ce o să scriu eu mai jos, dar o s-o fac, este părerea mea (asta trebuie știut de pe acum).

Dintre Coca-Cola și Pepsi o să aleg de fiecare dată Pepsi. M-am învățat cu această băutură și o consider net superioară față de concurență. Aleg Pepsi pentru că este mai dulce și îmi place gustul, mă face să-l aleg și a doua oară de pe raftul magazinului. Coca-Cola lasă un gust sec, după ceva timp după ce ai băut ai gâtul uscat și apare gustul ciudat. La Pepsi nu este așa, dulcele rămâne și apare gustul de „a mai bea”. Nu cred că sunt dependent de această băutură, dar consum frecvent, măcar de 2-3 ori pe săptămână.

Pepsi Twist Lemon este preferatul meu, prefer să-l beau rece mereu, indiferent de anotimp. Sunt de părere că este mai bun băut în pahar decât din sticlă, iar la doză este genial.

Coca-Cola este o companie mai cunoscută decât Pepsi, dar cea de a doua companie este mai mare și are mai multe sortimente, are mai multe campanii frumoase și diverse concursuri, știu cum să socializeze cu fanii și nu uită niciodată de promovare, Pepsi este peste tot, cel puțin în România.

Amândouă băuturi sunt foarte bune la rece, cu câteva cuburi de gheață, dacă este vară, cu atât mai bine. Eu simt diferența între cele două băuturi, nu pot fi păcălit, disting cele două băuturi imediat. Ca băutor de Pepsi pot spune că alegerea mea are mai mult acid.

Voi ce alegeți dintre Pepsi și Coca-Cola? Argumentați răspunsul!

9 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.