Pentru consumatorii care cred în business-ul tău, alege pahare din carton pentru cafenele

Acum mai mult ca niciodată acordăm atenție unor detalii. Consumatorii sunt tot mai atenți la aceea ce aleg să consume. Este firesc, acum competiția este tot mai mare, există mai mulți prestatori de servicii pe aceeași nișă, astfel încât pentru a tria opțiunile au în vedere orice detaliu.

Poate părea nesemnificativă partea de ambalare. În principiu clientul este atent la ce consumă, cât de savuros este preparatul sau băutura comandată. Ei bine, este greșit să interpretăm astfel lucrurile. Asta pentru că acele pahare din carton pentru cafenele care nu țin cont de calitatea materiei prime pot, spre exemplu, să influențeze gustul final al preparatului.

Ce pahare din carton pentru cafenele ar trebui alese

Fiecare business are caracteristicile lui. Din moment ce prestatorul de servicii își știe foarte bine publicul țintă, profilul consumatorului, va ști și ce trebuie să aleagă în materie de ambalaje spre exemplu sau diverse articole din clasa consumabile.

Pentru orice cafenea paharele destinate servirii clienților trebuie să respecte câteva cerințe de bază. Aici vorbim despre rezistența acestora la lichide, fie mai reci, fie mai fierbinți. Să nu se umezească degradându-se, să nu se rupă, să nu curgă lichidul din ele sunt câteva aspecte importante. La fel cum este de important și ca acestea să fie realizate din materiale biodegradabile așa cum prevede legea în vigoare.

În plus, consumatorul va remarca imediat dacă materialul paharelor influențează în vreun fel gustul băuturilor servite. Sau dacă emană un miros neplăcut, care schimbă total experiența.

Paharele indispensabile

Pentru take away, servire stradală sau livrare la domiciliu orice restaurant, cafenea și nu numai are nevoie de pahare din carton. Acestea vor avea dimensiuni și capacitate diferită, în funcție de meniul pus la dispoziție clienților. De preferat să fiți pregătiți cu stoc de pahare, dar și de capace pentru acestea. Suntem mereu în ritm alert, consumatorul la ora actuală își servește spre exemplu cafeaua în drumul său spre job. Soluțiile adaptate de acest tip arată grijă față de nevoia publicului, care la rândul său va aprecia atenția acordată acestor detalii.

Snick Ambalaje are soluții pentru business-uri de nișă

Cei care își servesc clienții cu apă, cafele, smoothie-uri și câte și mai câte preparate, delicii lichide sau semi-lichide, cei care dețin cafenele și nu numai, se pot baza pe Snick Ambalaje. Acest furnizor se mândrește cu un stoc variat de ambalaje de unică folosință. Pot fi alese de aici ambalajele specifice și consumabilele biodegradabile. Acestea sunt disponibile individual sau vrac, posibil de cumpărat și la bax. Vezi si articolul acesta pentru alte detalii.

Cei de la Snick Ambalaje sunt cunoscuți pe această nișă, un nume de reper pentru public. De aici pot fi comandate toate cele necesare care să asigure stocul de zi cu zi pentru orice cafenea. Comenzile sunt posibile și din pagina oficială, cu livrare rapidă oriunde în țară. Clienții fideli, care revin cu comenzi pot avea parte și de discounturi aplicate, în funcție de valoarea comenzii.

Contact: [email protected]

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.