Pasiunea duce la succes

fotografAm vorbit de mai multe ori pe blog despre joburi pe care le poți face fără prea multe pregătiri și în special, fără vreo școală de specialitate. Consider că cel mai important lucru într-o meserie este să-ți placă, iar restul vine de la sine. Din moment ce îți place mult domeniul în care activezi, vei fi interesat să afli cât mai multe lucruri, vei deveni din ce în ce mai bun pur și simplu din plăcere. Iar dacă activezi în domeniul pentru care ai o pasiune specială, este aproape imposibil să nu reușești să ai succes.

Am foarte mulți prieteni care dețin un aparat foto profesional și au început să facă poze, prima dată din plăcere, iar mai apoi contra-cost. La început toți au început timid cu niște fotografii mediocre, care nu atrăgeau atenția nimănui, dar după ceva timp, plăcerea de a fotografia a făcut ca aceștia să persevereze și să ajungă din ce în ce mai buni. Acum, majoritatea dintre ei, sunt chemați la evenimente pentru fotografii și filmări, alții fac parte din aceeași organizație din care fac parte și eu, LSM, fiind responsabili cu partea foto-video la evenimentele noastre. Astfel, se promovează și devin mai buni, exersând exercițiul și trăgând cadre tot mai bune de la o zi la alta. Unul dintrei ei, probabil cel mai pasionat, deține un echipament foarte bogat și complex, demn de un fotograf profesionist. Ce m-a impresionat cu adevărat a fost, fără doar și poate, Lampa Video Wansen 160 LED achiziționată de pe site-ul Bax.ro , pe care o folosește atunci când trage cadre într-un loc mai puțin luminat.

Despre câștiguri este inutil să vorbim. Oricine apelează la un tip pasionat și profesionist. Evenimente la care avem nevoie de fotografii întâlnim destul de des, iar costurile unei ședințe foto sunt destul de decente. Ultimul tip menționat de mine și-a scos investiția în toată aparatura în scurt timp, iar brand-ul lui a crescut considerabil.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.