Păreri despre anul 2014

A fost un an nici prea bun, nici foarte rău. Mi-am dat seama încă de la începutul lui că mi-am fixat targeturi mult prea greu de atins, dar am reușit pe unele să le ating, iar de celelalte m-am apropiat destul de mult. Trebuie să recunosc însă că nu am muncit niciodată la potențialul meu, nu m-am străduit deloc pe plan profesional să-mi iasă un lucru, ci mai mult m-am bazat pe soartă și am lăsat lucrurile să evolueze de la sine.

Mi-a lipsit ambiția și motivația în acest an, iar cheful de muncă a dispărut pentru că nu am tras puțin de mine, nu am legat 2-3 zile de muncă, ca apoi să devină ceva obișnuit să muncesc. Articolele de pe blog au fost diverse, majoritatea au fost scrise din plăcere, nervi sau ură, dar au fost și câteva advertoriale și articole scrise din obligație (adică articole scrise doar pentru a opri șirul de zile fără postări pe blog).

Financiar am stat destul de ok, se putea mult mai bine, dar nu am fost destul de motivat. Am cunoscut în acest an oameni care mă vor ajuta să-mi ating targeturile din 2015, targeturi pe care nu le voi mai prezenta pe blog, nu în totalitate. Am început niște colaborări interesante cu diverse firme din online și vreau să muncesc mai mult, deci să câștig mai mult.

Pentru mine 2014 trebuia să fie un an senzațional, dar nu mi-am dorit destul asta.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.