Părerea mea despre Motorola Moto G9 Plus

Sper că nu vă așteptați la un review profesional sau date foarte exacte despre acest telefon. Scriu din postura unei persoane care folosește telefonul foarte des, dar nu sunt pasionat de date tehnice. Am scris aici când mi l-am cumpărat. Au trecut două luni de atunci și am ajuns la câteva concluzii.

Telefonul e mare, dar m-am obișnuit repede cu el. E greu de ținut în buzunarul de la pantaloni și trebuie să-i acorzi mai multă atenție. Eu merg mai mult cu mașina, iar la Passat am suportul de pahare care e ideal pentru a ține telefonul. Mă gândesc că la plimbări pe jos devine deranjant în buzunare.

Se aude bine, rulează repede, face poze suficient de bune pentru un telefon. Am suficientă memorie încât să-mi fac treaba, nu s-a blocat până acum, se încarcă foarte, foarte, foarte repede. Bateria mă ține lejer două zile, în condițiile în care folosesc telefonul câteva ore bune în fiecare zi.

Sincer, nu m-a deranjat nimic la el până acum. Pentru 1.000 de lei și pentru modul în care eu îl folosesc, e mai mult decât îmi trebuie.

Dacă aș fi știut să fac poze, le-aș fi postat aici să vedeți cum iese, dar nu am răbdare să învăț sau să pozez până îmi iese bine. E un telefon bun și eficient, dar nu te poți lăuda cu el pe instagram sau facebook. N-are sigla de la apple pe el și nici nu costă mii de euro.

Dacă vrei un telefon bun, ți-l recomand. Dacă vrei telefon pentru arfe și impresionat gagici, cumpără ceva mai scump, probabil cu aceleași specificații, dar mai scump. Și nu Motorola, că nu sună bine când te lauzi cu el.

Căștile nu le-am folosit, nu am avut unde.

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.