AlexScrie.Ro
Passat - trecere de pietoni Vaslui

O părere despre întâmplarea cu șoferul Passat-ului care evită doamna de pe trecerea de pietoni

E clar că șoferul Passat-ului a greșit, nu-i iau apărarea și nici nu sunt de acord cu stilul lui de condus. Când ai trecere de pietoni în față, iar mașina de pe a doua bandă încetinește, este clar că a observat un pieton. Există și posibilitatea de a face la stânga, dar trebuie să împrumuți din comportamentul lui în astfel de situații.

Voi ați văzut ce reacție a avut acel șofer? S-a gândit în acele milisecunde că doamna de pe trecere s-ar putea să înainteze, deci să tragi dreapta de volan nu e cea mai bună soluție, deși ar fi fost aleasă de cei mai mulți dintre șoferi.

Acum, analizând din mai multe perspective, nici doamna nu a avut cel mai bun comportament pe trecerea de pietoni. Și am mai discutat despre asta pe blog. Ai datoria de a te asigura, de a analiza decizia înainte de a te arunca efectiv în stradă. Mai ales când sunt două sau mai multe benzi.

Normal ar fi ca în acest moment șoferul Passat-ului din imagini să nu mai aibă permis, dar nu am văzut niciun articol în acest sens.

Fără glume despre Vaslui, vă rog. Oriunde se poate întâmpla.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Sincer, pietonul cred că nu s-a aruncat pe trecere, tipul avea viteză. Știm că în oraș la trecere ai obligația să reduci viteza să ai timp sa te asiguri dar și să acționezi. La fel și în intersecții, intersecții care de multe ori sunt însoțite de treceri de pietoni (30km/h în localitate)

    • Sincer la treceri am mai puțin, fiindcă de cele mai multe ori nu am vizibilitate din cauza bizonilor care sunt in stare sa parcheze și pe trecere.

      Și eu fac greșeli, Doamne ferește de necaz. Ok a fost inspirat și a reușit să evite impactul. Dar vina ii aparținea in totalitate, nu are scuze.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.