Tu ce părere ai despre cumpărăturile online?

Sunt un mare amator al cumpărăturilor pe net, am comandat tot ce era posibil de la căni, tricouri sau alte piese vestimentare, electrocasnice, papuci și tot felul de nebunii. Nu pot spune că întotdeauna am fost mulțumit de ce a ieșit, dar pot spune cu siguranță că rezultatul final, fie el și după o serie de discuții contradictorii cu firmă de la care cumpărăm sau curierii, a fost unul de succes. Prefer să cumpăr online pentru că este mai comod, iar eu cu siguranță sunt cea mai comodă persoană pe care o cunosc. Tricourile comandate online au fost niște reale succese, mi-am comandat prin liceu câteva tricouri personalizate, cu diferite mesaje amuzante, care să atragă atenția și să îl amuze pe cel ce citește, o nebunie.

Știu că nu toți au încredere să comande online, dar asta dă notă a faptului că românii nu știu să utilizeze internetul la adevărata lui valoare. Internetul nu înseamnă doar informații și imagini, ci și acțiuni, acțiuni de pe urma cărora poți câștiga bani sau transforma niște click-uri potrivite în bunuri sau acțiuni, mai știu și că lucrurile astea nu sunt uzuale pentru toți, de aceea ar trebui să se facă ceva educativ în privința asta, despre asta, însă, o să scriu într-un articol viitor.

Magazinele online au început să înțeleagă utilizatorii români de internet și au făcut tot posibilul să simplifice orice achiziție, din câteva click-uri poți primi acasă tricourile tale preferate, de la brandul preferat sau cu inscripția preferată de tine, ba chiar și personalizate. Că tot am scris despre tricouri, eu găsesc mult mai multe care să-mi placă în magazinele online, decât în cele fizice. Știu că nu sunt palpabile la cumpărare, dar din moment ce știi ce-ți dorești și cunoști materialele, poți comanda cu încredere. Dacă nu primești ceea ce ți-ai dorit, poți să returnezi tricoul sau să-l schimbi cu altul.

online-cart

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.