Par bogat ca cei de pe copertile revistelor cu ajutorul Dr Felix Hair Implant

Multi sunt cei care privesc persoanele din showbiz si isi doresc sa arate la fel ca ei. Totusi, siluetele perfecte pe care le arata unele modele nu sunt chiar la fel ca realitatea. Cand vine vorba de kilograme si de talii subtiate in exces cu ajutorul programelor de modificari pentru poze, realitatea este departe si oamenii totusi isi doresc astfel de rezultate. Totusi, cand vine vorba de unele interventii rezultatele chiar sunt cele asteptate si orice schimbare de acest gen care este prezentata in mod real, este cu adevarat un model de urmat, ce poate fi preluat si de oamenii de rand.

Cand vine vorba despre podoaba capilara nimeni nu se poate ascunde ca a facut un implant, deoarece nimanui nu ii creste parul peste noapte. Totusi persoane publice din Romania nu s-au ascuns si au dezvaluit secretul din spatele unui par atat de bogat si de aspectuos. Solutia au gasit-o la Clinica Dr. Felix Hair Implant unde au avut parte de implant de par realizat cu ajutorul unor tehnici occidentale, de medici ultra specializati care au avut grija ca fiecare proces sa se desfasoare in conditii optime. Toata echipa lor este alcatuita din astfel de medici, astfel incat fiecare client sa poata avea parte de servicii de top si de rezultate spectaculoase.

De ce sa alegi Clinica Dr. Felix Hair Implant

Aceasta clinica a prezentat mereu rezultatele in mod realist, prin filmari de inainte si dupa si rezultatele au fost cu adevarat vizibile si cele asteptate. Cand vine vorba de transplant de par, acestia pot fi clinica pe care sa te bazezi, deoarece utilizeaza niste tehnici occidentale, printre care si tehnica Q-FUE. Aceasta este non-invaziva si nu lasa cicatrici. Tot procesul este realizat manual si pacientul nu are parte de nici o durere, nici de sangerare, iar vindecarea este imediata.

Persoane publice precum Catalin Botezatu, Dinu Maxer sau Dorian Popa, alaturi de altii au apelat la Dr. Felix pentru diverse procedee, iar rezultatele chiar se cunosc. Aici poti beneficia de implant de par capilar, de sprancene sau de barba. In acest fel, atat femeile cat si barbatii pot beneficia de o schimbare sau de o imbunatatire de look din aceasta perspectiva.

Daca si tu esti interesat de o vizita sau de un consult, nu ezita sa accesezi site-ul si sa discuti direct cu reprezentantii. Costurile difera in functie de complexitatea lucrarii, dar poti afla orice informatie direct de la cabinet.

Contact:

+40 720 254 368

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.