PageRank Update 2013

updateA trecut și primul update din acest an, mă declar oarecum mulțumit, cel puțin acest blog a făcut un salt interesant, am primit PageRank 2, mulțumitor pentru un blog lansat în Ajunul Crăciunului. Sincer să fiu, nu prea m-am strofocat să promovez acest blog, nu vreau să fac din el o afacere, nu este făcut să vând link-uri și advertoriale, este pentru mine.

Celelalte proiecte au crescut frumos, ca pâinea la dospit. Nu am nici un blog cu PageRank mai mare de 3, dar nu a fost o perioadă în care să mă bazez pe asta, știu că este un factor important, dar m-am bazat mai mult pe activitate, am vrut ca blogurile mele să fie pe prima pagină în Google pe cuvântul cheie principal, în mare parte mi-a ieșit, chiar pe unele nișe mai grele.

O chestie interesantă, aseară i-am spus lui Iulian că astăzi va fi update, îl așteptam amândoi de mult. Mă bucur că nu mi-a scăzut nici vechiul blog personal, a rămas tot acolo, acel blog o să fie o chestie poate prea personală, lucruri ce nu pot fi scrise aici, aici vreau să ofer tuturor ceva de citit, ceva-ul ăla va fi scris cum cred eu, vor fi părerile mele, nu doar știri, alea le auziți la prompteriste (m-am luat cam mult de ele).

Am văzut că toate blogurile au ceva scris despre update, am făcut și eu ca ei, dar în stilul meu, mi-am spus doar părerea, nu ca o știre, cu toate că acest articol face parte din categoria știri.

Voi cum sunteți cu PageRank-ul? Vă declarați mulțumiți sau nu?

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.