Organizarea unei camere dintr-un cămin studențesc

expresivefaceA trecut aproape o lună de zile la prima mea zi de facultate, respectiv prima zi într-o cameră dintr-un cămin studențesc. Deși inițial nu-mi putea imagina că eu o să stau într-o astfel de cameră, trebuie să recunosc acum că a început să-mi placă. Pentru mulți nu sună prea bine să locuiești în aceeași cameră cu alți trei băieți, dar dacă ai norocul să ai drept colegi de cameră persoane cât de cât ok, șederea ta într-un cămin studențesc o să fie o experiență pe care o vei uita cu greu.

Încă nu am trăit prea multe experiențe, nu am avut și momente în care toți trebuiau să facă ceva serios și cu responsabilitate, deci nu mă pot pronunța în totalitate, dar per asamblu lucrurile sună bine. Vreau să scriu mai multe astăzi despre cum am organizat camera și despre cât de mult schimbă unele lenjerii pat aspectul camerei.

Am primit camera numărul 102 dintr-un cămin studențesc acceptabil, condiții decente și aspect frumos. Prima impresie nu a fost prea bună, dar după ce am organizat-o puțin am început să o numesc „acasă” din orașul în care studiez. Camera a venit mobilată doar cu 4 pături și 2 dulapuri mari, 2 mici prinse în perete și 4 scaune. Cu timpul am mutat noi în așa fel acest mobilier, dar și cel adus de noi și acum cameră are un aspect plăcut. Ce este cel puțin interesant este că lenjeriile de pe pat au un rol foarte important. Dacă toate lenjeriile sunt de aceeași culoare, camera pare monotonă și mult prea liniștită pentu 4 student de anul 1, dar dacă lenejeriile de pe cele 4 paturi sunt de culori diferite, camera prinde un aspect interesant și colorat, prinde viață și-ți da energie.

Acum eu am pe pat o lenjerie albastră, colegii meu au verde, unul are alb cu modele, iar celălalt roșie cu negru. Când păturile nu sunt puse deasupra lenjeriilor, camera noastră are energie.

O să scriu zilele următoare o serie de articole despre viața de facultate, dar și despre viața de cămin. Am multe de spus, lucruri probabil mai interesante decât cele abordate în acest articol.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.