Organizarea timpului: Cât timp lucrez efectiv la laptop?

Au început lucrurile să se miște din nou și pentru că am spus că anul acesta vreau să devin mai bun, trebuie să-mi organizez mai bine timpul. Scriu mult în această perioadă și vreau să mă antrenez să stau concentrat pe muncă pentru mai mult timp. Urmează câteva provocări interesante pentru mine, pași care-mi vor consuma mai mult timp, iar ziua trebuie împărțită cu mare atenție.

Am fost întotdeauna de părere că anii aceștia sunt potriviți pentru a fi investiți în muncă. Chiar dacă mulți aleg să se distreze, seriozitatea din această perioadă va face diferența în viitor. Obiectivele mele nu-mi permit să pierd timpul.

Nu fac greșeala ca în anii trecuți să dezvălui cu subiect și predicat obiectivele și nici nu voi mai vorbi despre ele, nici măcar cu cei apropiați. Îmi văd de treabă și las rezultatele să vorbească în locul meu.

În altă ordine de idei, vreau să vă cer ajutorul cu ceva recomandări. Există vreun plugin, soft, orice care-mi poate contoriza timpul? Vreau să știu cât timp lucrez efectiv și cât pierd atunci când stau la birou. Vreau să mă perfecționez, iar documentarea este absolut necesară.

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.