Ora 7: Ai Timp De Toate

wakeupE o dimineață frumoasă, facebook-ul a început deja să fâlfâie a dragoste, a imagini cu floricele, mesaje de iubire și tot felul de lingușeli care nu își au rolul în online, spune-i te iubesc-ul de pe facebook în față, este mai frumos și poate o să ai mai multe de câștigat.

M-am trezit la ora 7, așa cum mi-am propus încă de la început de an, era puțin întunecat afară, motivul care mă făcea să mai dorm câteva ore, dar în această dimineață am rezistat. Este abia 8:26 (când scriu articolul) și deja am mâncat, sunt trezit complet și mi-am verificat și conturile din online, adică tabieturile zilnice.

Conform programului, în jumătate de oră mă apuc de învățat și scris, după ce termin o să am tot timpul din lume să mai lucrez puțin online, dar și să mă mai relaxez puțin. Este perfect, exact cum îmi doream, sper să o țin tot așa până la sfârșit de an școlar, excepție fac zilele de sâmbătă și duminică.

Îmi place că sunt foarte puțini treziți la ora asta, deci pot scrie acest articol cu messenger-ul deschis fără ca nimeni să mă deranjeze, să-mi uit ideile și să mă concentrez pe mai multe planuri. Aștept să mai treacă timpul să înceapă și cei de la firma de internet lucru, iar am probleme cu ei și nu se obosește nimeni de la ei să înceapă munca la ora 8, așa cum ar fi normal. Acum scriu de pe laptop cu internet prin stick, astăzi (dacă se rezolvă problema cu internetul) revin cu prima mea postare pe de tabletă.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.