OnlineBlog.ro, un blog interesant

Mereu am fost de părere că blogurile/site-urile și, în general, proiectele bune din online au nevoie de promovarea celorlalți, chiar dacă nu avem de câștigat din punct de vedere financiar. Cu toții câștigăm un proiect bun pentru online-ul românesc, și parcă ai o mândrie frumoasă în tine când accesezi un proiect interesant și știi că ai ajutat și tu la promovarea lui.

Zilele trecute am dat peste OnlineBlog.ro, un proiect frumos, am să încerc să-i fac un scurt review în rândurile ce urmează.

Blogul nu este foarte vechi. Primul articol pe el a fost publicat pe 17 Mai a acestui an. Pare a fi un blog generalist, nu se axează pe o anumită nișă, ci preferă să atingă mai multe domenii. Articolele nu sunt foarte lungi, dar au fost multe informații interesante despre jocuri, picturi și chiar știri.

Design-ul este unul simplu și frumos, nu obosește ochiul cititorului (această expresie deja devine un clișeu, cel puțin pentru mine) și este foarte bine structurată. În sidebar avem widgeturile standard plus un Spam Blocked, care este defapt un contor care arată numărul mesajelor de tip spam de pe blog.

Sub titlu sunt mai multe categorii care pot fi accesate foarte ușor după domeniul de interes a fiecărui vizitator.

OnlineBlog.ro este un blog ce merita citit.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.