Olanda – România 4-0

van-persieRomânia iar a dat cu mucii în fasole. Bineînțeles că nu mă așteptam la o victorie din partea echipei noastre, nu am putut noi să batem Ungaria, cum să batem Olanda? Spun că ne-am făcut de maro pentru că ne-am luat 4 goluri, unul mai frumos ca altul. Sincer, Olanda a meritat să câștige cu diferența asta, au știu să profite de greșelile noastre și ne-au jucat de nu ne-am văzut.

Raț nu avea ce căuta în teren, nu cât timp există Latovlevici și este în forma în care o știm cu toții. Bogdan Stancu este un mort, sunt fotbaliști ca Rusescu care să-i ia locul. Grozav este un jucător bun, dar nu a arătat nimic în această seară, trebuia schimbat mai devreme cu Chipciu.

Nu-l înțeleg pe figurantul ăla de Pițurcă, de ce nu folosește fotbaliștii de la Steaua? Pe toți, nu doar câțiva. La Steaua este o echipă foarte bună, jucători buni și se înțeleg între ei, sunt omogenizați, de asta are nevoie și naționala, de valoare, nu de orgoliul sictiritului. Portarul nostru a greșit doar la ultimul gol, când a respins mingea în picioarele lui Lens, celelalte goluri au fost luate fără vina lui, doar fundașii noștri mai puteau face ceva.

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.