Obține programarea la salon mult dorită, rapid și simplu, cu Stailer

Dacă ești genul de persoană a cărei vocabular nu conține cuvântul răbdare, atunci când ești refuzat de un salon că n-au timp să te primească, probabil vezi stele verzi. Mersul în spatele persoanelor lente, statul la cozi interminabile, așteptarea cu un bon de ordine să plătești o amărâtă de factură, toate acestea îți ridică tensiunea instant. E perfect normal, pentru că timpul ăla pierdut îl puteai valorifica altfel, făcând ceva mai distractiv, ca de exemplu să stai la terasă la un vin rece.

Stailer.ro vine în ajutorul tău când ai nevoie de o transformare rapidă a look-ului. Dacă ești genul de bărbat de numără pe degete 3 stiliști ce i-a frecventat în viața lui, iar acum ai rămas doar cu 2, fiindcă preferatul tău, de o vârstă înaintată, a trecut în neființă, probabil obții programări destul de greu. Nimeni nu e centrul universului și mai există și alți clienți pe lângă tine. Dar Stailer te ajută să găsești rapid, simplu și gratuit, toate saloanele din orașul tău, dispuse să te primească oricând.

Ce avantaje are utilizarea Stailer

În primul rând platforma de programări online este complet gratuită. Este ușor de deslușit chiar și de cei certați cu tehnologia, mai ușor de deslușit decât o femeie, oricum. Dacă ea e o adevărată enigmă pe două picioare, ce trebuie să o învârți pe toate părțile ca pe un cub Rubik până înțelegi ceva, Stailer e exact opusul. De cum intri pe platformă te întâmpină direct cu toate informațiile de care ai nevoie, scurt și la obiect. Folosind filtrele de căutare, locația, data și ora, serviciul dorit și genul tău, obții cât ai zice Stailer, lista cu stiliștii gata să-ți rezerve un loc pe scaun pentru a te trata regește.

Dacă până acum pierdeai timpul la telefon încercând să-ți îndupleci stilistul să-ți facă un loc și ție pe undeva pe acolo, fără rezultat pozitiv desigur, nu mai este cazul acum. Stailer activează în 5 mari orașe și anume, Iași, Cluj, Oradea, București și Timișoara. Cu câteva clickuri, platforma te ajută să obții o programare rapida la tuns in Bucuresti, de exemplu.

O platformă, o mulțime de beneficii

Stailer îți trimite chiar și remindere ale programărilor dacă îți faci un cont client. Nu este musai să-l creezi pentru a obține programări, însă acesta îți facilitează anumite aspecte. Contul te ajută să vizualizezi pe unde ai mai fost, ca să știi unde ai obținut frizura aia trăsnet sau poate barba aia aranjată, fresh și tunsă milimetric.

Stailer este concepută atât pentru bărbați cât și pentru femei. Este un mod mult mai flexibil de a-ți gestiona și a obține programările, devenind ca agenda ta personală, ce ține evidența fiecărui aspect în parte. Aici regăsești stiliști profi din toate domeniile de hair & beauty, care abia așteaptă să te încânte cu tratamente speciale, schimbări spectaculoase sau întreținere corporală.

Indiferent de ce programare dorești, Stailer ți-o aduce în doi timpi și trei mișcări, chiar și astăzi. Intră în cadrul site-ului oficial www.stailer.ro să descoperi mai multe. Pentru alte informații poți scrie la [email protected].

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.