Obiective Pentru Această Primăvară

Time4joi-primavara-treceAfară este extrem de frumos, din nou, soarele e pe cer și ceața se ridică ușor-ușor. Este oficial prima zi de primăvară, anotimp așteptat atât de mult. Primul pas a fost făcut, urmează să vină primăvara și prin flori, verdeață, temperaturi mai ridicate (undeva pe la 20 de grade ar fi vis).

Pentru că mereu îmi fixez obiective și pentru că-mi place să fiu organizat în ceea ce fac, mi-am pregătit o serie de targeturi și pentru această primăvară.
1. Îmi propun ca în aceste 3 luni să scriu peste 150 de articole, deci 50 de articole pe lună. Nu sunt foarte multe, dar nici prea puține, sper să continui să găsesc subiecte interesante pentru blog, subiecte peste care să-mi pun amprenta prin părerile mele.
2. Îmi propun să am mediile deja conturate, să știu prin mai-iunie cam la ce materii trebuie să trag mai tare să-mi ridic mediile și la care să mi le întrețin.
3. Vreau să continui cu exercițiile fizice și să încep să frecventez sala de forță în luna aprilie pentru că este o lună mai lejeră la școală, în acea lună avem și vacanță, dar și Săptămâna Altfel.
4. Să mă distrez. Vreau să ies mai des prin cluburi, vremea este frumoasă și este și perioada în care trebuie să mă distrez mai mult, vreau amintiri, să am de ce să-mi aduc aminte peste câțiva ani, dar amintiri pozitive, dacă le pot numi așa.
5. Vreau să-mi schimb în mare parte garderobă, măcar 75% din hainele pe care vreau să mi le cumpăr să fie din banii mei, e mai mare satisfacția.

Voi ce vă propuneți pentru această minunată primăvară?

PS: Țin să-i urez un sincer „La mulți ani” prietenului meu, Laur.

8 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.