Obiective 2013

content_planM-am făcut să cred că anul 2013 o să fie cel mai bun an al meu de când m-am născut, atât în online cât și la liceu, vreau să trag mai tare, sunt dispus să fac mai multe eforturi pentru că la final de an să trag o linie și să fiu mândru de mine și de rezultatele obținute în 2013.

În online vreau să ridic acest blog sus, sus de tot, vreau să se formeze în jurul acestui blog ceva serios, să am un grup de cititori, să particip la tot mai multe evenimente pentru bloggeri, să scriu cât mai multe articole bune și să reușesc să duc la bun sfârșit tot ce mi-am propus. Pe lângă acest blog mai vreau să duc la bun sfârșit proiectul pe care-l am cu Iulian Grecu. Când spun sfârșit mă refer să reușim să ducem blogurile unde ne-am propus, să facem din ele ceea ce am vrut de la început, proiectul se derulează pe mulți ani, dar anul acesta o să fie unul bun și pentru el.

Vreau să dau mai multe și pentru școală, vreau să învăț lucruri noi și să-mi depășesc limitele, vreau să citesc măcar 20 de cărți anul acesta, o să mă bazez special pe dezvoltare personală, dar și pe cărțile care trebuiesc citite pentru orele de română.

Nu doar că vreau să fac o medie cât mai mare la matematică și informatică, dar vreau să știu cât mai multe la aceste două materii, pentru celelalte o să trag cam cât am tras și până acum, sunt mulțumit de prestația mea la celelalte.

De obicei sunt ambițios și trag tare să-mi ating obiectivele, sunt sigur că o să reușesc și în acest an, mai ales că o să fiu mai organizat și o să gândesc fiecare pas făcut. Simt că anul 2013 este mai bun, știu asta, trebuie să fie așa.

La mulți ani!

14 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.