O Zi Fără Internet

internet-marketing-strategy-traffic1-1024x824Îmi pare rău că nu am reușit să postez ieri, aveam un blog cu articole în fiecare zi, mai mult de un articol pe zi, chiar am o medie foarte frumoasă de 2 articole pe zi, medie pe care încerc să o ridic. Nu a fost vina mea, singura scuză pe care o am. Cei de la firma de internet nu sunt chiar niște tipi foarte serioși. Au un net foarte bun, dar când intervine vreo problemă sunt foarte neserioși și neprofesioniști, nu știu să se organizeze și să rezolve probleme repede, până când nu înroșești telefonul de apeluri la ei nu se sinchisește nimeni să rezolve nimic.

Ieri a fost o zi grea, m-am plictisit îngrozitor de tare fără internet și m-am gândit la blog, mă gândeam la tot felul de modalități de a posta pe blog, am încercat de pe telefon, dar am o problemă la el, o să scriu într-un articol viitor despre asta. Nu am putut să intru pe Android Market să-mi downloadez WordPress pentru telefon.

Nu am avut nici laptop-ul sorămii la dispoziție pentru că ea a plecat din localitate, la facultate. Acum îmi vine greu să revin, adică să fiu la zi cu tot ce s-a întâmplat, să am toate blogurile pe care le urmăresc citite la zi și toate aceste chestii mărunte pentru unii, dar mărețe pentru mine. Este important să fii informat.

O să încerc să recuperez în zilele ce urmează, să scriu articole cât și pentru ziua de ieri. Atât, trebuie să mă pregătesc de școală, pa!

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.