O Să Mă Ocup Mai Mult De Pagina De FaceBook A Blogului

socialPagina de FaceBook a acestui blog nu vrea să mai dea înainte, adică voi nu vreți să-mi acordați mai multe like-uri, să-mi răspundeți la postări sau să acordați like-uri. De aceea am de gând să trec serios la treabă și în acest sens, vreau să postez mai des acolo, iar când spun asta nu mă refer la postat link-urile articolelor de pe blog. Pe lângă acestea, vreau să vin și cu ceva nou, să postez articole bune care m-au impresionat din blogosferă, să postez unele poze care mi-au atras atenția sau să atașez câteva videoclipuri care mi-au plăcut.

Așadar, îmi impun să pun pe pagina de FaceBook AlexScrie.ro câte 5 postări pe zi.

O să am mai multă grijă de acea pagină, trebuie să mă ocup ceva mai serios de promovarea ei și de întreținerea ei. O să iau exemplul celor doi mari bloggeri, zoso și arhi, care sunt foarte activi pe paginele lor de FaceBook, iar feedback-ul nu întârzie să apară.

Pentru că îmi place să-mi fixez mereu obiective, îmi propun să ajung la un număr de 200 de like-uri până la sfârșitul lunii. Pentru a bifa și acest target am nevoie de sprijinul vostru. Așadar, dacă sunt printre voi persoane cărora le sună bine ce am de gând să fac, acordați un like paginei (am în sidebar caseta de like).

Să socializăm cu cap, zic.

pagina-de-facebook-a-blogului

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.