O poveste scurtă

cosmarSe întâmpla acum câțiva ani, atunci se vorbea foarte mult pe sticlă despre asigurări auto și despre asigurare locuință. Personajului nostru o să-i zicem Popescu (apropo de asta, de ce mereu când mă gândesc la un nume oarecare îmi vine în minte Ionescu și Popescu?).

Popescu al nostru avea pe atunci cam 20 de ani. Era un copil problemă, provenea dintr-o familie bună, părinții lui ocupau niște poziții importante în orașul unde el s-a născut, frații lui erau foarte buni la învățătură, iar sora cea mai mare avea un serviciu extrem de bănos la o bancă.

Popescu abia terminase liceul, mulți spun că a reușit să treacă de BAC din cauza părinților lui, numele lor de familie nu era cunoscut doar în orașul lor, ci în toată Moldova. Își dorea foarte mult să aibe propria lui casă și propria lui mașină. În cele din urmă, părinții i-au făcut pe plac și i-au cumpărat apartament în zona unde el avea cei mai mulți prieteni, dar și mașina după care el se uita de mult timp, un BMW.

Îi plăcea mult viteza, conducea nebunește și tot orașul cunoștea mașina după număr și zgomot, îi plăcea să o tureze și de fiecare dată când era gălăgie pe stradă, toți oamenii căutau cu privirea mașina lui.

Certat cu părinții lui, acesta s-a suit în mașină și a plecat din localitate, nimeni nu mai știa nimic de el. Iubitei lui nu-i mai răspundea la telefon și prietenii îl căutau peste tot.
Adunați să vorbească despre această problemă, să pună cap la cap toate informațiile despre el, prietenul lui cel mai bun, să-i spunem Ionescu, a aprins televizorul exact pe un program de știri. Pe o bandă roșie scoasă puternic în evidență scria: „Un tânăr de numai 20 de ani a murit astăzi într-un accident teribil la câțiva kilometrii de orașul natal.”

relax:  întâmplarea nu este adevărată, este doar o poveste visată de mine acum ceva timp

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.