O perioadă mai grea

realityAm trecut printr-o perioadă mai grea. Mi-am dat seama că prioritatea numărul 1 în acest moment pentru mine este școala. Nu am mai scris nimic în ultimele zile, și am făcut bine, pentru că mi-a fost gândul doar la asta. Chiar dacă sunt abia în clasa a 11-a, am decis să mă apuc de învățat pentru BAC. Simulările au fost foarte bune, ne-au făcut să ne trezit la realitate pe unii, iar pentru alții nu au însemnat nimic.

De astăzi revenim la programul normal. Cât mai multe articole pe zi.

Am stat, în tot acest timp, departe de online. Am cam rămas în urmă cu noutățile și trebuie să recuperez. Au trecut destul de multe zile în care nu am postat nimic pe blog, iar acele zile trebuiesc recuperate. Știu, „nu trebuie să scrii în fiecare zi, trebuie să scrii când vrei tu, dar să scrii un articol cât mai bun”. Dar dacă nu scrii cât mai des, și bineînțeles, cât mai bine, oamenii uită de blogul tău. De ce să intrii pe un blog în care știi că autorul nu mai scrie?

Nu trebuie să uit nici de obiectivul meu legat de articole. Am un număr destul de mare de articole de scris pentru acest an, trebuie să le ating cu cel puțin o lună înainte de sfârșitul anului.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.