O Imagine În Fiecare Zi (5)

O-Imagine-În-Fiecare-ZiAu început să vină pozele pe mail. Am ales pentru astăzi o imagine primită de la Florescu Lucian, căruia îi mulţumesc pe această cale pentru decizia luată. Imaginea de astăzi este făcută în Timişoara. Autorul ei mi-a mai spus că a fost făcută în săptămâna altfel, săptămână pe care eu o displac.

Îmi place mult imaginea de mai jos, chiar dacă se vede că era urât afară, poate chiar de asta îmi place. Acele bălţi de pe trotuar dau un farmec imaginii, aşa este?

Apropo de imagini, am găsit plugin ideal. Mi-a fost recomandat de Yamasha şi se numeşte Easy FancyBox. Este exact ceea ce căutăm eu. Le mulţumesc pe această cale tuturor celor care mi-au recomandat şi alte pluginuri, dar se pare că mă înţeleg cel mai bine cu cel recomandat de Yamasha.

Vreau să mai spun un lucru şi închei. Vreau să mai primesc imagini de la voi, dar nu va promit că o să le postez imediat ce le-am primit, mai deţin şi eu o serie de imagini frumoase cu care aş vrea să mă „laud” faţă de voi. So, keep calm, imaginea ta va fi postată pe blog, dar nu imediat.

Timișoara

Timișoara

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.