O Imagine În Fiecare Zi (3)

O-Imagine-În-Fiecare-ZiIeri vă propuneam o chestie, puțini au acceptat. Am primit foarte puține imagini pe mail, imagini care să le postez una câte una în fiecare zi pe acest blog. Pentru că a fost primul care mi-a scris un mail cu ceva imagini atașate, Iulian Ciolac are onoarea de a avea poză în acest articol. El mi-a trimis mai multe, toate mi-au plăcut, dar am ales doar una pentru astăzi, celelalte sunt pentru zilele ce urmează.

A fost cam zgârcit în cuvinte, nu a vrut să descrie nimic, poate este adeptul zicalei „O poză face cât 100 de cuvinte” sau poate nu a avut timp pentru asta. Oricum, mi-a trimis niște imagini foarte frumoase, unele chiar profesionale, părerea mea.

Mulțumesc Iulian Ciolac, sper să nu te superi că am pus link-ul blogului meu, link-ul blogului tău și numele tău pe imagine. Nu de altceva, dar să știe lumea că tu ești cel care a făcut această imagine și că eu sunt cel care a postat această imagine, mă refer aici la cei care găsesc imaginea în Google Imagini, ci nu direct pe blog.

El are și un blog, am promis că o să promovez blogul fiecărui cititor ce-mi trimite imagini pe mail, știu că el nu mi-a trimis imaginile pentru asta, dar tipul merită citit, chiar dacă numele blogului nu este foarte sugestiv. Click aici pentru blogul lui Iulian.

Imaginea de mai jos este din Adana, Turcia – am înțeles asta din numele imaginii pentru că în mail nu mi-a specificat nimic (așa cum am precizat mai sus). Te felicit Iulian că ai ajuns pe acele meleaguri și sper că ai să mai colinzi și alte locuri frumoase, mai știu că nu ai să uiți să faci o poză și pentru această rubrică a blogului meu.

Adana - Turcia

Adana – Turcia

Mulțumesc Iulian!

PS: Să știți că încă mai aștept imagini de la voi, mailul meu este [email protected], dar îmi puteți scrie și pe pagina de FaceBook a acestui minunat blog.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.