AlexScrie.Ro

O chestie despre Ask.fm

Rămân dezamăgit de unele persoane când văd că nu s-au învățat minte cu ask.fm. Bineînțeles că lucrurile nu mai stau ca la început, când tot neamu’ avea cont pe ask, dar încă sunt destui care nu s-au plictisit. Pe de altă parte, site-ul este foarte mișto, dar nu este pentru noi, defapt noi nu suntem pentru el. Este mișto să pui unele întrebări sub anonimat unor persoane, să afli lucruri noi despre prietenii tăi și să vezi părerea lor despre tine, dar anonimii noștri sunt proști.

La noi, anonimatule este folosit pentru a înjura o persoană pe care ai ciudă în viața de zi cu zi, pentru a întreba de virginitatea unei fete, pentru a spurca cât mai mult o persoană și pentru a o arde șmecher online. De obicei, anonimii care înjură și sunt aroganți, sunt niște tocilari în offline.

haters

comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    • nu ma refeream la cei putrezi de prosti, faceam referire la cei care o ard „like a boss” si dau peste nas tuturor in online, cei cu dume de smecheri

  • Si eu am ask, și nu primesc întrebări retardate de la anonimi pentru ca nu au voie sa-mi pună întrebări și dacă mi-ar pune, nu le-as răspunde.

  • Nu folosesc așa ceva si mai mult ca sigur că nu voi folosi. Deci nu sunt asaltat de întrebări idioate, dar văd destule în timeline pe FB.

arhivă

%d blogeri au apreciat: